Biedny? Zasłużył. Łamał moje prawa autorskie, potem wyzywał mnie tak paskudnie że szkoda gadać, i tak naprawdę nic mu nie zrobiłem, bo to on wszystko zaczął. Myślisz że pusciłbym mu to płazem?
Dobra, spokojnie :P Wdech, wydech. Degsin raczej wie, co zrobił i nie ma potrzeby wypominania mu jego czynów. Było - minęło. Teraz idź spać, rano czeka Cię nowa przygoda, jakaś na pewno.
Ale ja się nie przecież nie denerwuję... XD. A wdech wydech to Vader robił ;P Degsin raczej nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobił i idzie psuć innym grę na inny serwer.
A nie idę spać, bo jutro najwyżej czeka mnie kolejne expienie na wyścigach w gtav albo śmianie się na japku z "konkursow skinuf /tpa kotkakici123"
Przecież ja zakupiłem już 6 premek prawie każda po 100 dni na tym serwerze (nie mam na co wydawać hajsu za koszenie trawy lol). Więc co tu mam zazdrościć?
A ty po co komentujesz moje zdanie? "Zajmij się sobą a nie w każdym temacie musisz dać swoje bezsensowne zdanie" - nie podoba ci się, to mnie ignoruj. Naprawdę nie zmuszam do czytania moich wypowiedzi ;)
Komenatrze na profilu napisane przez Wiktorowy