Gdzieś między 16 a 17 lipca w nocy , podczas walki z innymi graczami nastąpił lag serwera ... moje całe wyposażenie zostało mi zabrane, nie udało mi się go odzyskać . Rzeczy straciłem dużo, lecz najbardziej zależy mi na moim secie z prot 4 itp / do tego stracilem Miecz sharpnes V/ knockbackII/ fire aspectII/ i łuk ;/ Do tego wszystko co pomagało mi w walce(perły/owoce/koxy itp.). Mój kolega Heror był w tedy ze mną, lecz go nie "wywaliło", nie udało mu się odzyskać moich rzeczy. Czy zwrot tego wszystkiego byłby możliwy ? W końcu nie zginąłem z własnej winy, a nie jestem super vipem i pracowałem na to wszystko długi czas ;/ . Z góry dziękuje za pomoc .
Niestety Administracja za takie cos nie odpowiada. Zgłoś się jutro do mnie w grze to podziele się z Toba moimi zasobami Jakiś prot i miecz tez się znajdzie
Jest kilka spraw o których musisz wiedzieć. Po pierwsze znajdujesz się w dziale "Bany oraz Skargi". Służy on do składania skarg na graczy którzy swoim zachowaniem złamali Regulamin Craftapple. Odpowiednim działem do zgłaszania takich problemów jest TEN dział. Po drugie należało by zacytować pewnien punkt z Regulaminu serwera. Z tego wynika, że nie mamy obowiązku zwracać ci utraconych w te sposób itemów jednakże może zdarzyć się taka sytuacja, że jeden z graczy lub członków ekipy/administracji z własnej kieszeni (czyli itemów zdobytych w grze) wspomoże cie drobną rekompensatą. Oczywiście tyko w przypadku, gdy wykażą ku temu swoją wolę. Pamiętaj, że nie jest to ich obowiązkiem. Przykro nam, że spotkała cię taka sytuacja, Pozdrawiam.