Było takie pytanie... Nie skomentuję... CS + Minecraft = Dzieci wojny na survi czy FNAF + Minecraft = Zaśmiecony FNAFem creative
Najgorsze to są dzieci bez słownika wyzywające (starszych i ogólnie innych) od dzieci Ale powiedzmy, że totalny gimbus
Ejj... ale ja jestem dzieckiem ze słownikiem i wyzywającym (starszych i ogólnie innych) od dzieci to co jestem lepszy ? ;( Nie zadałaś "pytania" więc nie odpowiem Moje zachowanie na forum czy moje zachowanie na TS/skype
Heh, zapomniałam o pytaniu xDDDD Mało z tb gadałam na TS a na Skype wogóle więc... ale powiedzmy że jesteś tak samo zły wszędzie xDDD Bezsensowne skargi na ekipę czy bezsensowne wyzywanie ekipy na czacie?
Uwierz ja sam nie wiem gdzie xD Bezsensowne skargi na ekipę Zabicie winnego o śmierć małego dziecka psa czy zabicie dorosłego faceta za zgwałcenie kobiety ?
Winx Club .. JAK JA NIENAWIDZĘ JAK MOJA SIOSTRA TO OGLĄDA !!! No ale mam swój własny nowy pokój... warto było czekać 11 lat 8 miesięcy i 26 dni Magda Gessler posądzona o zabicie kucharza czy Bronisław Komorowski shogun
wybór level hard.... Mieć dwóch ojców wystąpić w "Dlaczego ja?" czy zostać ofiarą Youtuberowego prankstera ?
Chodzić do szkoły, bo w pracy z zazwyczaj nie masz styczności z taką liczba fajnych ludzi. Dojazd do pracy/szkoły autobusem czy rowerem ?
Rowerem ||Uwielbiam jeździć rowerem Być Popularnym czy Bogatym? PS: Wiem, chodzi o mój wewnętrzny paradoks lenistwa
Autobusem. Pełno ludzi , łatwo można się zagapić oraz zgubić i do tego płatny ... Pióro czy Długopis?
Popularnym i Pióro. Kąpiel w rzece czy jeziorze ? PS lucklycky Przypominam że to zabawa "Co gorsze" a nie ' Co wolisz"