MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Czy działki się zrestartuje?

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Spring_Bonnie, 15 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Kruku: Chyba nie wiesz, że mówiąc forum masz na myśli forum dyskusyjne. A może nie jesteś przyzwyczajony do wymiany zdań w innej formie niż spory/pyskówki i w ten sposób to odbierasz :/ Ja konfliktu tutaj nie widzę.
    CharmingFlame: Oboje, albo i wszyscy, wiemy jaki jest powód czasowej migracji Graczy. A mianowicie Redstone. Który ma szansę powrócić w 1.9 <mam_pomysl>
    ziiielony: Moja Bazylika do łatwych też nie należy. Skoro ja dam radę to i konkurs skinów dadzą radę ogarnąć XD
    lucklucky10: Pomijając to, że demokratyczne =/= dobre, to ankiety forumowe są mało miarodajne. Z oczywistych powodów.
    Poza tym, powątpiewam czy mielibyśmy kiedykolwiek Nową Edycję na Survivalu gdyby to zależało od głosowania :) Po to mamy właśnie ten wątek cały czas otwarty abyśmy mogli porozmawiać o wszelkich za i przeciw :)

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Survival ma mapę, która przy tylu graczach naprawde szybko się zużywa. Mnóstwo porzuconych cuboidów, mało surowców w ziemi. Ograbione spawnery i wiele wiele innych. Nowe edycje są nieodzownym elementem tego tybu gry.
    Mapa na CV tylko się zaśmieca. Jeśli komuś przeszkadza działka sąsiada to ma możliwość jej zgłoszenia i już. Poza tym to graczom ma się podobać serwer więc to ich głos powinien być najbardziej brany pod uwagę.

Lucklucki, świetny pomysł. Na forum moim zdaniem to trochę lipa bo można zrobić multikont milion i już.

Najlepiej, żeby takie pytanie i ankieta poszły na serwer. Wprost do graczy.
    Wiadomo, na mc też są multikonta, ale wydaje mi się że będzie ich mniej.

O ile pamiętam był plugin /vote.
    Nie wiem jak serwer to wytrzyma ale spróbować zawsze warto.

Można też to rozwiązać totalitarnie i bez zwracania uwagi na innych można zrobić nową edycję.

3. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Zgodnie z zamieszczoną wcześniej informacją, jeżeli będzie taka konieczność dokonamy nowej edycji serwera Creative podczas aktualizacji do 1.9. Jeśli konwersja działek do nowego systemu (stary nie jest już wspierany) nie będzie możliwa.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę