Imię: Daniel Dokładny nick w grze: dudek02 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2-5 godz (surviwal,skayblock) Data urodzenia: 11 grudnia 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010 beta Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2011-12 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodałbym jeszcze tryb modowy surviwal z safepack Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: kick, mute Pomocnik powinien pilnować chatu , pomagać MODERATOROM oraz wszelkim graczom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: chciałbym się zaangażować bardziej w pozytywne działania serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: dowiedziałbym się o co chodzi i bym poradził ( nie siłą) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem lubianą osoba na serw, lubię współpracować z ludźmi. Zawszę rozwiązuje problemy najpierw pokojowo jeśli to nie działa to staram się już z użyciem ręki. Jestem osoba nastawiona pozytywnie i wychodzę z założenia że każdy jest moim przyjacielem. Dzięki tej grze poznałem bardzo wielu miłych , wesołych i szalonych ludzi . Sam jestem szalony. Znam się na budowaniu i mechanizmach. Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na Skype (dudyslaw02) , Facebooku(Daniel Jędrzejczak) , Na serwerze CA , w dniach pon-czw. od 14:30 do 21:00 około ale to się zmieni Umotywowanie podania: Będąc pomocnikiem będę mógł skuteczniej pomagać wszystkim graczom i moje działania (anty zło) będą się rozwijać. Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Daniel Jędrzejczak ( dudek02)
To twój pierwszy post. Craftapple nie było w 2011 Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: kick, mute Pomocnik powinien pilnować chatu , pomagać MODERATOROM oraz wszelkim graczom Uwierz mi ten fragment mógłby być dłuższy W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: dowiedziałbym się o co chodzi i bym poradził ( nie siłą) Nie rozumiem Jesten na NIE
Jestem na NIE Plusy: - Wiek Minusy: - To twój pierwszy post (jak napisał Royal) - Zdaje mi się, że okłamałeś z czasem gry na CA - Nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika - Umotywowanie podania jest na poziomie 5-latka Dzięki za uwagę Zapoznaj się z serwerem, przeczytaj Regulamin, a jeśli będziesz jeszcze chciał być w Ekipie... Napisz podanie ponownie za MIESIĄC. Pozdrawiam SnowS
Nigdy nie widziałam Cię na żadnym z tych trybów. Wtedy nie było CraftApple. Nie wymieniłeś wszystkich obowiązków. - Nie widuję Ciebie na serwerze. - Nie pomagasz graczom. - Aktywność na forum. - Kłamstwo z wiekiem. Jestem na NIE.
Może najpierw wymienię plusy tego podania. + Wiek + Widać w tobie zaangażowanie. - Zbyt mało obowiązków pomocnika, - Niezbyt skuteczny sposób rozwiązywania konfliktów, - umotywowanie podania jakoś nie zachęciło mnie do przyznania ci tej rangi. Zdajesz sobie sprawę z tego, że to duża odpowiedzialność, ponieważ na tobie inni mogą polegać. Obawiam się też o aktywność, ponieważ nigdy nie widziałam cię na żadnym serwerze. NA NIE. Udzielaj się i pomagaj Cookieminka :*
- Brak aktywności na forum - To twój 1 post - Podanie nieestetyczne - Nie musisz być pomocnikiem żeby pomagać - 2011 nie było jeszcze Craftapple - Błędy ortograficzne Jestem Na NIE - Mało obowiązków pomocnika Powodzenia za miesiąc ps. Też mam Na Imię Daniel
Pomyśl co powinieneś zmienić przeczytaj Regulamin, zaglądnij do Podstawowych informacji i komend, popatrz na Wzór podania na pomocnika. Postaraj się następnym razem, udowodnij nam, że to właśnie TY masz być pomocnikiem, zwiększ swoją aktywność na forum i na grze, pomagaj innym i daj nam się poznać. Pamiętaj że administracja ma multikonta i patrzy nawet wtedy gdy o tym nie wiecie. Powodzenia za miesiąc.