witam wszystkich. wczoraj whodzoc na forum poznym wieczorkiem zauwazylem, ze moje wotki na temat uzytkownika pat277 zostaly usuniete. chcialbym tutaj sie zwrocic do administracji serwera. niestety mowilem prawde o tej personie, ze banuje ze wzgledu na swoje upodobania i nie zgodnie z normami spolecznymi. nie wiem dlaczego moj post zostal usuniety przecierz mowil prawde. ale ja wiem co sie stalo tak naprawdo, bo ludzie w administracji so wyrozumiali z jednym wyjotkiem. tani (bo nie powiem ze jest drogi) pacie277, przyjmuj prosto krytyke a nie usuwaj posty ludzi ktorzy majo racje. jestes niesamowicie wrednym i samolubnym i bezkrytycznym i nie powinienes usuwac wotkow ktore mowio prawde i banowac ludzi ktorzy mowio prawde. ja wiem ze boli cie prawda ale nie tylko ja to zauwarzylem. jest na tym serwerze duzo zbanowanych osob ktorzy majo nicki mowioce prawde (nie bede ich przytaczal bo so wulgarne). takie dziecko jak ty nie powinno pelnic takiej funkcjii jak ty masz. masz szczescie ze nie jestem w skladzie administracji na tym forum bo widzialbys swojo range jak swinia niebo czyli w ogule. nie jestes fajny afiszujoc sie swojo rango typu "hurr durr jestem adminem hurr durr regulamin". nigdy nie bedziesz fajny jesli swiat to dla ciebie ludzie ktorzy so grzecznymi i ludzie ktorzy mowio prawde. powodzenia w takim razie zycze bo nie poradzisz sobie w zyciu. ktoregos dnia na pewno ty sie nie spodobasz komus kto ma wiekszy autorytet niz ja i zobaczysz jak to jest kupsztylu. a tak poza tym zycze wszystkim graczom i administracji (z wyjotkiem pata277 bo to cholernik) wesolego aleluja i smacznych jaj i mokrego dyngusa i szczesliwego nowego roku.