Witam ! Od jakiegoś czasu (pół roku <3) zaczął interesować mnie Gimp dla niedoinformowanych : GIMP - darmowy program do tworzenia i obróbki grafiki rastrowej. ~ Ciocia Wikipedia Proszę nie mylić z GIMBEM bo to co innego. No dobra ale zaczął mnie interesować ale specjalnie nic z tym nie zrobiłem tylko nie dawno przeszedłem "kurs" użytkowania gimpa (Jakie są narzędzia i co robią itd.) mniej więcej się orientuję. Znalazłem jedną stronę i tam są poradniki i mam kilka prac i oto one (Są strasznie proste przynajmniej w wyglądzie ale trochę musiałem popracować): Jest ich jeszcze kilka (Mam nawet swoją 1 pracę ;P) Ale nie będę ich wrzucał bo za bardzo nie ma to racji bytu. Ale dobra po co w ogóle ten wątek ? A dlatego żebym mógł "poszerzać swoje horyzonty" więc jak chcecie ode mnie początkującego jakieś prace to tu będę wykonywał awatary i sygnatury Wzór Awatar : ---------------------------- Awatar Rozmiar : standardowy to 100x100 ale można mniejsze Tematyka : np. minecraft Napis /obraz/ obraz i napis : Dodatki : np. gif ----------------------------------------------- STANDARDOWY ROZMIAR KAŻDEGO AWATARA TO 100x100 ----------------------------------------------- Wzór Sygnatura : ------------------------------------------------------------ Sygnatura Rozmiar : Żeby nie psuło układu forum będę robił 500x300 ale gdy ktoś chce większy musi najpierw skontaktować się z Administratorem i otrzymać pozwolenie.Potem pokazać mi dowód w postaci ss lub innego że tą zgodę otrzymał Tematyka : np. minecraft Napis /obraz/ obraz i napis : Dodatki : np. gif ------------------------------------------------------------- Więc zgłaszajcie tu w wątku lub mi na pw i mam nadzieję że dzięki wam poduczę się nieco obsługiwać gimpa. Dzięki i do zobaczenia !