Imię: Malina Dokładny nick w grze: Jazminola Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerach CraftApple przebywam ok. 2-6 godzin. Najchętniej jest to na trybie Survival oraz Creative. Data urodzenia: 11.07.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 14 marca 2014 rok, wersja 1.7 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 rok, prawdopodobnie był to kwiecień. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, staram się ściśle przestrzegać regulaminu gry. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że serwer CraftApple na razie podoba mi się taki jaki jest, ale można by było spróbować zmniejszyć lagi. ;-) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend : - /kick - wyrzuca gracza z serwera - /mute - wycisza gracza na określony czas (np. 24h) Zaś jego obowiązki to : - Pomaganie moderatorom w ogarnianiu chatu. - Zgłaszanie usterek i bugów występujących na serwerze do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomaganie graczom w ich problemach, ewentualne wyjaśnianie poszczególnych komend. - Aktywne uczestniczenie w życiu serwera jak i dyskusjach na forum. - Bycie dyspozycyjnym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Często podczas nieobecności pomocników wyłapuję graczy, którzy używają brzydkich i niecenzuralnych słów. Chciałabym móc odpowiednio karać takie osoby, aby serwer CraftApple stawał się coraz bardziej przyjazny graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu stron, wysnuję wnioski, spróbuję przemówić im do rozsądku oraz w razie wszelkich problemów posłużę się odpowiednimi komendami. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że mam takową w posiadaniu. Opisz swoją osobę: Nazywam się Malina i aktualnie mam lat 14. Pochodzę z województwa lubelskiego, z Lublina. Moim hobby jest rysowanie jak i inne formy wyrażenia się artystycznie. Jestem osobą na ogół spokojną, ale jak każdy człowiek, wiadomo, mam swoje nerwy. Lubię pomagać innym i zawsze kiedy ktoś ma jakiś problem, mogę go wysłuchać i spróbować doradzić. Określ swoją dyspozycyjność: W dni powszednie jestem od 1-3 godzin, a w weekendy oraz dni wolne 3-6 godzin. Nie będę raczej w tym podaniu podawała form kontaktu ze mną, bo jest to zbędne. Na serwerze CA jestem non-stop, więc łatwo można się tam ze mną skontaktować. Umotywowanie podania: Niedawno miałam szansę poznać trochę członków ekipy CraftApple i uważam, że są oni bardzo sympatycznymi osobami. Chciałabym spróbować móc do nich dołączyć, a graczom tego serwera umilać grę moją obecnością.
Jestem na neutral. Podanie jest ładnie napisane, ale jest przeciętne. Nie zachęciłaś mnie do tego abym była pewna mojego głosu. O serwerze sv się nie wypowiem, ponieważ tam nie gram natomiast na cv nie widuję Cię. Pkt.: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik Kopiuj, wklej? Tak jak wyżej napisałam jestem na NEUTRAL! Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Podanie ładne, ne zlewa się i miło się czyta. Jestem na... Tak! Powodzenia Ps. Nie uważasz że 80k za jabłko życia to za dużo? XD
Coś mi tu śmierdzi pewną osobą ... Co do podania jest napisane perfekcyjne, zacznij się udzielać więcej.
Hate_you, na pewno nie ja :], ponieważ pełnię funkcję gdzie inndziej i lepszym od tego Co do podania: Podanie dobrze napisane, bez problemowo. Co do twojej aktywności to jest słabe. Nie widziałem cię, nie pomagasz, nie udzielasz się na forum. Na nie.
"i lepszym od tego" No chyba jednak nie, jak Ciebie przyjęli. Ile masz lat tam? 15 moze 16, 17? Co do podania. Ładne podanie, aktywność serwerowo-forumowa kiepska. Neutral.
Jeśli chodzi o moje pomaganie to wydaje mi się, że nie jest wymaganiem, gdy starasz się o rangę pomocnika. Jest to brane pod uwagę tylko wtedy, gdy użytkownik popełnił jakieś wykroczenie. Co prawda częściej jestem na Survivalu, może dlatego ponoć mnie "nie widujecie", choć i tak uważam to za skrajnie niemożliwe bo na CraftApple jestem raczej codziennie. W przeciągu ostatnich tygodni nie było dnia, kiedy byłam nieobecna. Oczywiście szanuję waszą opinię.
Jeśli chodzi o "bycie" na surwiwalu to chyba mam prawo się odezwać , widuję Cię przez ostatnie kilka dni , przed świętami nie kojarzę , jeśli byłaś to mało aktywna. Daj się poznać i spróbuj za miesiąc.
+ Często ciebie widuję na surwiwalu. + Z podania wynika że grasz dość długo. + podanie ładne. - Mała aktywność na forum. - Średnio pomagasz innym graczom. Jesteś miła i Gadatliwa xD. przydało by się trochę więcej aktywności na forum. poza tym jestem na tak
A widzisz, jak się ranga nazywa? Nie? To podpowiem. POMOCNIK. Na co nazwa wskazuje? Na POMAGANIE. Od pewnego czasu grywam znów na creative i survival i nieszczególnie widuję twoją aktywność jako osoby starającej się o rangę pomocnika. Hmm... Grasz od kwietnia 2015, tak? To się nie zgadza, nie zdarzyło mi się ciebie zobaczyć przed mą rezygnacją z rangi. Przed jej uzyskaniem zresztą też. Poza tym tyle czasu, a konto założone pod koniec 2016? Nieciekawie, nie sądzisz? Przechodząc stricte do treści podania- dość kiepsko rozpisane, umotywowanie nieszczególnie przypomina umotywowanie, no ale przynajmniej jest ta poprawność ortograficzna, której często brakuje. Czyli jak nie będą chcieli ci na dowolne pytanie odpowiedzieć, uznasz to za problem i wyciszysz, mimo że nie jest to zgodne z regulaminem, tak? Coś ci tu nie wyszło. Z reguły wymaga się przy tak prostych pytaniach uzasadnienia. Uznaj to za formę wywiadu, nie ma odpowiedzi "tak/nie", może być rozbudowane i uzasadnione "tak", rozbudowane i uzasadnione "nie" lub odpowiedź nieokreślona, jednak zawierająca sensowną treść, mogącą określić twoje stanowisko. Uprawnienia i obowiązki. Powinno się używać własnych słów, żeby pokazać, że się rozumie, co się pisze. Jak przepisujesz/przekopiowujesz z innego wątku, to niekoniecznie znaczy, że wszystko pamiętasz czy rozumiesz. Nie polecam tego użytkownika. Pozdrawiam, Tchesyo
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.