Imię: Angelika Maria Dokładny nick w grze: Kundzia_Gaming Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy od dnia, ale średnio 2-5 godzin oraz na serwerach Creative i Surwival Data urodzenia: 30 grudnia 1999 rok, skończę 18 lat w grudniu Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać... Oj długo już gram, ale chyba zaczęłam w 2009, a na wersji bodajżem 1.4.7 albo 1.3.2, coś koło tych wersji Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram już od chyba 2014 roku albo 13 albo 15, nie pamiętam, a kiedy weszłam tydzień temu to po prostu myślę: Jak tu się zmieniło, zapomniałam nawet jak się latało ale już wiem. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Wiecie... Przecież każdemu zdarza się jakaś wpadka. A to przez przypadek przekleństwo, cheaty itp. Tak, kiedyś mnie wyciszyli, bo obrażałam wszystko przez zniszczenie działki. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym sprawić aby każdy gracz czuł bezpieczeństwo, kulturę i przyjemną atmosferę (bez przeklinania, hejtowania itp.) Zmiany byłyby nieduże, ale bardzo pomocne, miłe i niwelujące złe zachowania. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Oto komendy pomocnika: /kick /mute /tp Oto obowiązki: - Pomaganie graczom - Pilnowanie serwera i go utrzymywanie w tak zwanej czystości (nie przeklinanie itp) - Rozwiązywanie konfliktów na serwerze Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Nadaje się na tą rangę (przynajmniej ja tak myślę), pomagam graczom i jak ktoś przeklina to mówie 'Słowa'. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdyby był jakiś konflikt to bym go rozwiązała; uczestniczący w konflikcie musieli by się uspokoić, bo trzeba słuchać pomocnika. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uwielbiam pomagać i wszyscy mówią, że jestem bardzo miła. Posiadam tą umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Angelika, a na drugie mam Maria. Chodzę do liceum i uwielbiam się uczyć, Pamiętam również o wejściu na CraftApple, niemożliwe u mnie to jest w środy, bo wtedy mam dużo lekcji. Można mnie spotkać na Creative, bo lubię budować i to mi sprawia dużo przyjemności. Administracja CraftApple jest bardzo miła, uprzejma i pomocna ale mam nadzieję, że zostanie to jedno miejsce dla mnie. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowa aby pomagać innym graczom i jestem do dyspozycji w rozwiązywaniu konfliktów. Umotywowanie podania: Pomaganie to moja najważniejsza umiejętność. Mam nadzieję, że się miło czytalo. W razie jakichkolwiek błędów to przepraszam bo nie każdy jest taki doskonały. Pozdrawiam ekipę CraftApple i graczy też.
1 post na forum. nie widuję ciebie w grze przynajmniej za moich godzin przebywania. hmm jestem na NIE
Od kiedy Pomocnik ma dostęp do komendy /tp Wyczuwam kłamstwo przy wieku i czasie gry na CA, Nie widuję ciebie na serwerze, Pierwszy post na forum. Jestem na NIE
Witaj Kundzia_Gaming! To zamiast przeciągać wstęp przejdę do konkretów Mogłaś zastosować BB-Code co sprawiłoby, że podanie stanie się bardziej estetyczne, aczkolwiek nie będzie miało to wpływu na ocenę. W dodatku pisałaś podanie telefonem, więc tym bardziej nie będę się czepiał. Jak piszemy po polsku to po polsku, mieszańce językowe przez większość nauczycieli zostałaby potraktowane jako błąd. No, zmieniło się i to dużo. Witaj na "Nowym CraftApple". Jakoś nie kojarzę Twojego nicku, ostatnio zabłysłaś w mych oczach, więc uznam, że byłaś tu kiedyś jakąś "grubą rybą", czy coś tego kalibru. No, trochę przekichane ale mam nadzieję, że wyrosłaś z takiego zachowania i wkroczyłaś na dobrą ścieżkę. Pomocnik nie ma dostępu do komendy /tp, jedynie /kick i /mute Nie są to wszystkie obowiązki pomocnika. Wszystko zależy od stopnia wykroczenia. Informacje na ten temat znajdziesz w regulaminie Wszystko zależy o co chodzi w kłótni, etc. mówisz tak jakby pomocnik miał władzę ostateczną i miał kontrole nad wszystkim, w rzeczywistości tak nie jest. Do reszty się nie przyleje bo treść spełnia moje "wymogi". Przykro mi, jednak jestem na nie.