Imię:Alan Dokładny nick w grze:AlanQ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative Data urodzenia:19.9.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2011 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Wylogowałem Się Podczas Walki Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nie Potrzeba Zmian Na Tym Serwerze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemługo Gram Na Tym Serwerze Więc Pomyślałem HYMM Może Napisze Podanie W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:kick oczywiście zgodnie z regulaminem Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak oczywiście Opisz swoją osobę:Jestem Miły Cierpliwy Fajny Śmieszny I Czasami Wkurzony Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność:Najczęsciej Jestem O 17:00 Do 22:02 Umotywowanie podania:Wszyscy Mnie Znają Więc Mówili Dasz Rade Alan I Pomyślałem Że Bende Walczył Z Tym I Właśnie Dla Tego Napisałem To Podanie Mam Nadzieje Że Dostane Sie Do Ekipy CA [/size]
http://craftapple.pl/forum/thread-8759.html podanie za miesiąc nie za pół godziny do tego podanie się ciężko czyta i strasznie się zlewa.