Imię: Piotr Dokładny nick w grze: Pajsyn Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam w grze od 2 do 6 godzin. Najchętniej gram na survivalu. Data urodzenia: 16.03.1996 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011 rok, wersja Beta 1.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: maj 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na ten moment nie zmieniłbym nic na serwerze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Posiada komendy /mute oraz /kick. Pomocnik musi pilnować porządku na czacie, pomagać graczom oraz zgłaszać problemy do administracji. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomagać w utrzymywaniu porządku na serwerze oraz chciałbym uczestniczyć w życiu serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagodzę poprzez rozmowę, postaram się znaleźć wyjście, które zadowoli jak najwięcej osób. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jestem osobą, która bardzo łatwo nawiązuje kontakty. Opisz swoją osobę: Jestem Piotrek, mam 20 lat, mieszkam na Śląsku. Skończyłem w tym roku technikum budowlane. Aktualnie studiuję przedsiębiorczość na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach. Interesuję się sportem, gram amatorsko w unihokeja. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi oraz gram w minecrafta i w CS'a. Lubię przesiadywać na ts'e i rozmawiać z innymi graczami Jestem osobą bezkonfliktową i bardzo łatwo nawiązuję kontakty z innymi ludźmi. Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu jestem dyspozycyjny wieczorami, natomiast w weekendy często gram również rano oraz popołudniu. Umotywowanie podania: Wielu z Was powie pewnie, że słabo mnie kojarzy. Możecie mieć rację, nie wyróżniam się zbytnio z tłumu. Ale myślę, że osoby, które mnie znają i, z którymi gram na co dzień, potwierdzą, że nadaję się na to stanowisko i będę dobrze wywiązywał się ze swoich obowiązków. Moją zaletą jest to, że powierzone mi zadania zawsze wykonuję w 110%.
Jestem na TAK! Podanie jest ładne, przejrzyste i schludne. Jedynym minusem to udzielanie się na forum, o serwerze survival nie mogę się wyrazić, ponieważ nie ma mnie tam dosyć często. Z podania można wywnioskować, że jesteś sympatyczną i zabawną osobą, która jest chętna na nowe znajomości. Myślę, że nadajesz się na to stanowisko i życzę powodzenia!
Jestem na TAK. Podanie jest przejrzyste i świetnie napisane. Fakt nigdy nie widziałam Cię na serwerze ale z twojego podania wynika, że stanowisko jest dla Ciebie.
Jestem na TAK! Zna się na rzeczy Jest Adminem Wchodzi na TS3 Miły w rozmowie Estetyczne podanie. Powodzenia Admin.
http://screenshot.sh/mMhYSsavdmUxX http://screenshot.sh/m1T4LfuE0jEJb XD To samo, co u nowez. Aktywność na forum też jest ważna. <font size=1>i tak się dostanie, bo faworyzacja</font>
Co do ciebie Pajsyn, jestem neutralny z powodu braku aktywności na forum, z czego nigdy nie widziałem cię na żadnym z serwerów, bądź może z powodu tego że grasz w innych godzinach niż ja. Reszta rzeczy jest w porządku ale do jednej mam wątpliwości np. z konfliktami. Proponowałbym ci żebyś wysłuchał oby dwóch stron, zanim wyciągniesz z tego konsekfencje. Ale rzeczywiście, tu musze się z innymi zgodzić, że nadajesz się na Pomocnika. Jestem na TAK!
Pajsyn jest miłym i kulturalnym graczem, ma świetne poczucie humoru, pomaga na czacie, długo i często gra na serwerze. Ma ogromny dystans do siebie i swoim humorem potrafi rozbawić niejedną osobę. Razem z nowez tworzą fajną całość. Myślę, że Ekipie CraftApple przyda się taka osoba. Jestem na TAK.
Niestety fakt, iż można Cie nazwać znajomym Administracji CraftApple przekreśla, na tę chwilę, Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Od takich osób powinno wymagać się dwa razy więcej niż od innych. Jest to niepisaną zasadą od czasów ostatniego pospieszenia się z powiększeniem Ekipy o "znajomą Administracji". Oboje dobrze wiemy, że mógłbyś dać z siebie więcej. Jakoś nie było mi dane zobaczyć, abyś pomagał na czacie innym Graczom. Twoja aktywność na Forum jest delikatnie mówiąc znikoma. O wiele niższa niż innych Graczy nie należących do Ekipy. Pograj na CraftApple jeszcze trochę. Daj się poznać innym Graczom, z akcentem na tych spoza Twojej paczki. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem oraz Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika. A jeśli w marcu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona. PS. Jestem przekonany, iż razem z nowez napisaliście Podanie dla BeKi. Na zasadzie: "Napiszmy oboje, któregoś z nas przyjmą. <hehehe>"