Fajnie by było .. JAkby były te wypadające głowy.. a jak gracz nie ma skina .. to wypada głowa steva JESTEM ZA !
Jestem na tak. Można by ustawić na przykład 0,5% szans że z zabitego gracza wypadnie głowa, konta vip miałyby 1,5% szans, a supervip 2,5%. Nie zgadzam się na wypadanie głów z mobów, gdyż to faktycznie spowodowałoby śmietnik.
No sumie niech wam będzie, ale gotowego pluginu nie chce Zrobię coś swojego, tylko oczywiście z limitem w postaci procentowej %_% Moby: 00.1% Gracze 30-20 % Ale to jak się skończą problemy techniczne, przypomnijcie mi tu.
Ja bym zmniejszył te procenty żeby te głowy jeszcze jakąś wartość zachowały ;p gracze 10-15% moby 0.01% bo ktoś pójdzie do expiarki i już będzie miał masę głów
Ja tylko dodam, że znam serwer gdzie takie głowy można zdobyć, co prawda rzadko ale mozna. Doskonałe TROFEUM i można sporo zarobić kasy za te "łby"! A jesli to glowa dobrego gracza oj to cena jest spora. I wiem, że serwer nie ma problemów z tego powodu
To i tak warto się cieszyć z tych głów, no i jaki duży procent...o lol Jednych to zadowoli, innym nigdy się nie dogodzi xd
viola mi nie dogodzi ;p za duży procent... wszyscy teraz z tymi glowami beda latac i straca one na wartosci
Szypo, zgadzam się z Tobą....zbyt wielki procent. 45% kojarzy mi się z polską wódką p.s. Daniellos, czyżby reinkarnacja? xd