Makkim, grubasie , życzę ci miłego odpoczynku od komputera. Liczę że wrócisz jeszcze na tą edycje, mam też nadzieję że obydwoje będziemy już wtedy bez banów . Będzie mi brakować twojego poczucia humoru.
szkoda ze odchodzisz ale chciałam Ci podziękować, za to ze: -Zabiles Marcina jak mi dokuczał xd -pomogłeś jak mnie okradł xd -no i oczywiście za stak diaxow xd dziękuje za wszystko Makkim! :* Trzymaj się! Ps. wysłałam zaproszenie na fb!
Jak powrócę otrzymacie jeszcze więcej darmowych darowizn ! Obiecuję Wam to! Zawsze lubiłem rozdawać przedmioty które zdobyłem.. Dzieliłem się tym co miałem aby pomóc potrzebującym, bo wiem jak tacy mogą się czuć. Postaram się częściej rozdawać drogocenne przedmioty dla takich co naprawdę potrzebują.
Właśnie pokazałeś swoje nastawienie i pokazałeś jakim jesteś człowiekiem. Żal mi czytać Twoje wypociny z tym tekstem do mnie. Nikt Ciebie nie prosił ani nie zmuszał do napisania komentarza odnośnie mnie. Zachowałeś się dziecinnie pisząc mi takie tekst. Uważaj co piszesz, bo takie teksty nie są mile widziane u takich ludzi jak ty. Może kiedyś odnajdziesz to światełko na ulicy? [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u3_1GR6Qtmg[/video] Moje zdanie na Twój temat zostanie do końca tego servera. Nie potrafisz wytrzymać bez docięcia komuś takimi tekstami które pokazały w jaki sposób zapewne się zachowujesz. Większość ludzi chcę Twojego odejścia, a nawet pozbycia się. Polecam szukać światełek w tunelu. Dziękuję i pozdrawiam
Jeju chwilę mnie nie było a tu tyle się zmienia.. Żegnaj Makkim Mam nadzieję że jak najszybciej wrócisz i życzę miłego odpoczynku od komputera bo to czasem naprawdę potrzebne .. Do zobaczenia!
A, i ostatnie coś co muszę Wam napisać. Nie wierzcie w żadne fejk konta. To nie ja od razu Wam mówię ! Napisalem, ze wrócę pod nickiem MakkimPro to tak się stanie. Pozdrawiam.