MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] ___Tesa___

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ___Tesa___, 11 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ___Tesa___

___Tesa___ Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Imię: Agata

Dokładny nick w grze: ___Tesa___

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W Minecraft gram codziennie, w godzinach 16.00 - 21.00, na Creative

Data urodzenia: 09.09.2000r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W grę Minecraft zaczęłam grać, o ile pamięć mnie nie myli, pod koniec roku 2013, wersja 1.7.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zaczęłam grać miesiąc temu, jednakże nie zmienia faktu, że sporo o nim wiem.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam, przestrzegam się ściśle Netykiety.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Hmm... Czy należy coś zmienić? Moim zdaniem należy serwer ten udoskonalać i sprawiać, aby coraz więcej dochodziło tutaj graczy. Poza tym słyszałam o tym, że będą dodatkowe "światy", o tak to ujmę, z moich wieści jest tam chaos, więc moim zdaniem przydałoby się więcej członków Ekipy, aby na serwerze nie zapanował chaos.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia i Obowiązki powinien każdy składający rekrutację znać. Zacznę więc od uprawnień.

Uprawnienia:
    /kick nick (powód) - sprawia to, że gracz zostaje wyrzucony z serwera, na przykład poprzez nie przestrzeganie Netykiety, jak i również poprzez spam.

/mute (nick) - na przykład na 10 minut, jeden dzień, bądź tydzień.

Obowiązki:
    -Musi pomagać graczom.
    -Musi tłumaczyć działania komend, nazwy komend.
    -Musi, jeśli zostanie poproszony wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez ViceAdministratora bądź Moderatora.
    -Zgłaszać bugi, usterki, problemy do Vice/Administratora, bądź Administratora.
    -Uczestniczyć w życiu servera/ forum.
    -Pomagać Moderatorom w ogarnianiu chatu.
    *z własnego doświadczenia dopiszę, że Pomocnik powinien być zgodnie jak napisał w podaniu godzinach na serwerze, musi być doświadczony i pewien tego co robi, musi być kulturalny oraz pomocny (co sama nazwa wskazuje) oraz przede wszystkim musi "ogarnąć nieogarniętych".

Dlaczego chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, ponieważ poza budowaniem nic nie robię, porozmawiam z graczami, ogarnę chat. Nie będę okłamywać, jak niektórzy z tego Forum (tutaj konkretnych nicków nie podam), że nie ma Pomocników na serwerach, bo są i to dość często. Przydałaby się jednak osoba, podczas gdyby wyruszyła "Nowa Edycja", gdyż będzie więcej możliwości na właśnie "Nowej Edycji" i coraz więcej graczy, więc mogłabym pomóc w np. sytuacji, gdy dany gracz nie będzie znał komendy, czy też będzie chciał poprosić o radę, bądź załagodzić konflikt pomiędzy graczami.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagodzę poprzez rozmowę z obiema stronami, oczywiście w wiadomości prywatnej, wysłucham obu stron oraz świadków, wyciągnę wnioski oraz pouczę winnego poprzez Taryfikator kar.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam, dowodem może być to, iż byłam Pomocnikiem, a zarazem awansowałam na Moderatora (Na innym serwerze, nazwy nie podam, iż byłoby to nie zgodne z regulaminem, bana dostałabym definitywnego, a zarazem podanie zostałoby natychmiast zamknięte, a wolałabym uniknąć owych nieprzyjemności). Niestety musiałam w tamtym wypadku natychmiast zrezygnować, gdyż Administracja nie potrafiła się uczciwie oraz bez wulgaryzmów i agresji słownej (inaczej psychicznej) odwoływać się do Pomocników, a szkoda, był to dobry serwer..

Opisz swoją osobę: Jestem osobą o stoickim spokoju, jestem bezstronna, ale również konsekwentna. Człowiekiem jestem uczciwym i odpowiedzialnym, staram się w doskonaleniu swoich pozytywnych cech, a te negatywne odrzucać. W życiu częściej myślę rozumem, niż sercem,w skutek czego nie schodzę często na manowce, jestem realistą. Z tego, co zauważyłam oraz co ludzie do mnie mówią jestem Ambiwertykiem, nie jestem zbyt otwartą i nadpobudliwą osobą jak Ekstrawertyk, ani też skrytą i zamkniętą w sobie osobą jak Introwertyk. Jestem osobą ambitną, nie wiem czy to bardziej na plus, czy minus, raczej po środku, staram się dążyć do swoich celów oraz jasno je wyznaczam. Jestem dojrzałą, pewną swoich wyborów i zaradną dziewczyną, więc radzę sobie świetnie w życiu.

Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować poprzez maila : ula.alu.9@o2.pl , poprzez facebooka (nazwę, bądź linka mogę napisać Administracji w prywatnej wiadomości), na serwerze Creative w godzinach wcześniej wymienionych oraz na Forum, we wiadomości prywatnej.
    Umotywowanie podania: Myślę, że Administracja wraz z Ekipą byłaby silniejsza z osobą równie kompetentną oraz doświadczoną w byciu dobrym Pomocnikiem. Poza tym podczas nowych opcji, jakie zostaną udostępnione wraz z "Nową Edycją" przydałby się człowiek bezstronny, często aktywny na Forum, jak i również w grze, pomocny oraz o stoickim spokoju.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że dostanę się do Ekipy ;)

___Tesa___

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #1 ___Tesa___, 11 Maj 2017
    Ostatnio modyfikowano: 12 Maj 2017
    Reklama
  2. Natallla

Natallla Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Cześć ___Tesa___ ! Więc tak zacznijmy od plusów :
    + podanie estetyczne
    + jesteś miła
    + jesteś chętna do pomocy
    Minusy:
    - Słaba aktywność na forum
    - Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W Minecraft gram codziennie, w godzinach 16.00 - 21.00 . A gdzie ja się pytam na których serwerach najchętniej?! xD coś ci się zapomniało , albo po prostu nie grasz xD.
    - Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zaczęłam grać miesiąc temu, jednakże nie zmienia faktu, że sporo o nim wiem. Przepraszam , ale DATA . ;)
    - Nie widuje cię na grze
    - Nie widzę na grze , abyś pomagała bo wiesz ... nie musisz być koniecznie pomocnikiem , aby podawać komendy itp.
    To wszystko co zauważyłam niestety jestem na DUŻE NIE
    Pozdrawiam ~ Natallla

3. _xawery_

_xawery_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witaj _tesa_

A więc zacznijmy może bardziej od pozytywnych rzeczy

Plusy:
    +widuje ciebie w grze
    +wiek
    +Podanie estetyczne napisane
    +interpunkcja
    +ortografia
    +Dobrze zrozumiałe punkty

Teraz do troche mnie przyjemnych

Neutral:
    /Mało pomagasz
    /Średnia aktywność na forum

Minusy:
    -słaby staż na serwerze

Jestem na Neutral , bliżej tak , życze powodzenia!!!

4. Ola Rusin

Ola Rusin Gość

Witaj Agato!

Zacznijmy może od pozytywnych stron:

-widziałam cię bardzo często w grze,
    -interpunkcja/ortografia,
    -wiek,
    -estetyka podania,
    -lubisz pomagać,
    -jesteś miła.

No to teraz minusy:

-zbyt mało pomagasz,
    -mały staż na serwerze jak i na forum.

To tyle z mojej strony, ale jestem na NEUTRAL bliżej TAK! Życzę powodzenia!!!

5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Ocena:
    • Rzadko pomagasz
    • Podanie estetyczne
    • Miła osoba
    • Mała aktywność na forum
    • Aktywna w grze
    • Dobrze rozbudowane odpowiedzi

Zapomniałaś o obowiązkach :(
    Niestety ale uważam .że Twój staż jest jeszcze za mały. Jesteś ogarnięta, ale musisz lepiej zapoznać się z serwerem, moi zdaniem poczekaj do wakacji, popraw błędy zwiększ aktywność na forum bo mam takie małe wrażenie że nie wiesz znasz jeszcze kilku komend (gram tu od prawie 2 lat, a jakoś rok temu poznałem nową komendę) więc wiesz.
    Wybacz na razie jestem na Neutral.

• Kreatywny Kreatywny x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  6. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Witaj __Tesa__!

Jesteś bardzo miłą i doświadczoną osobą! (Świadczy o tym twój wiek i gra w minecraft)

Rzadko widuję Cię na CREATIVE, co wiąże się z tym, że mało pomagasz...

Według mnie powinnaś bardziej zabłysnąć na serwerze, dokładnie tak jak zrobiłaś to na forum! ;]

Podanie jest naprawdę dobrze, bezbłędnie napisane, nie ma umotywowania (chyba, że przeoczyłem, jestem czasami ślepy...)

Po odpowiedziach widzę także dodałaś obowiązki, o których wcześniej zapomniałaś, ale tego akurat nie biorę pod uwagę... (Dobrze, że napisałaś..)

Twój staż na forum jak i na serwerze jest bardzo niski, ale widzę, że starasz się ze wszystkich swoich sił uzupełnić braki! ;)

Mój głos chwilowo NEUTRAL!

Jeśli zobaczę, że grasz to ocenka będzie inna! ;]

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę