Zajeżdża mi w tym Podaniu słowami które w innych były już użyte. Mówiąc krótko. Zerżnąć słowa to każdy potrafi, ale napisać własne to w huj trudno. Jestem na Nie!
Proszenie o range może być przyczyną odrzucenia podania Stanowczo odradzam. [hr] Arvinu, wszyscy znamy te tłumaczenia... Hotspot, brat, korzystanie z innego IP itp.
Fabix, dziękuje bardzo, że jesteś wobec mnie taki miły i życzliwy, ale to administrator, podejmuje decyzje.
Nwm ogarnięty -_- Masz nick Ogarnięty ale nie jesteś ogarnię ty -_-. Nie prawda :? [hr] Arvinu dzięki za miłe dla mnie słowa . a nie mówiłam jaką on ma uprzejmość
Ja jestem innym graczem -_- Mi wszystko gra [hr] Popatrz na 'Użytkownicy' tam zobaczysz że byłem troche dłużej na tym nicku
Ratować sytuację.. już się robi. Tylko ostrzegam od razu czytanie tego jest bez sensu (MsKornel sorry xd) Ja tam nie wiem kto to jest ten Aidan, kojarze to coś jak piszecie i że coś tam robił/ła (nie mam pojęcia kto to)... Dla mnie Arvinu jest spoko, ale ale nie wiem co dalej pisać... A co do multi kont, nie lepiej zrobić takie coś, żeby się mogło logować loginem i hasłem z serwera... [hr] A jak ktoś ma tu ratować sytuację to trzeba czekać na Kewina "shoga"