Jestem na NIE! Nakłamałeś w tym podaniu. 1) 2) I teraz najzabawniejsze kłamstwo 2015 roku 3) Mały staż na serwerze. 4) Nie pomagasz graczom co widziałem ostatnio jak wszedłem na serwer. Więcej chyba nie muszę wymieniać. Pozdrawiam DejVoo
DejVoo mieszkam pod warszawa i tam jest wojewódzctwo kujawsko- pomorskie, nowa edycja nadeszła po tygodniu po otrzymaniu helpera.
Podanie ładne , gracz miły i uprzejmy lecz gupi się w swoich kłamstwach i nie podoba mi się to że jego IP jest takie same jak kilku innych graczy. Przepraszam ale jestem na NIE
No no no. Takie kłamstwa. W podaniu piszesz że jesteś Marcin, a do mniew prywatnej wiadomości, że masz na imię Artur -_- Potężne NIE. Przykro mi ale jestem spostrzegawczy. Kłamstwami niczego nie osiągniesz. Może i na serwerze Pomagasz. Aczkolwiek zdażało się że wchodziłem - /who - jestem sam z ekipy i Ty nie Pomagasz, siedziałem przez kilka minut i obserwowałem co się dzieje. Gdy tylko się ujawniłem to od razu zacząłeś "pomagać", a gdy był jakiś administrator to tym bardziej. Nie wiem czy to przypadek czy nie. Ale w moich oczach to jest "pomoc" na pokaz. Pozdrawiam Kewin "shoga"
Raczej jestem na Tak, Widzę Cię często na CA oraz widzę, że pomagasz.Powodzenia. .... ps. ignoruj ich
A no tak... więc mówcie mi Mateusz bo mam tak na drugie Arvin... sorry ale ta droga prowadzi do nikąd... mówię co myślę i jak uważam... Tyle ode mnie... resztę pozostawiam w Twoich rękach... A teraz grzecznie czekaj na decyzję Infiego
Pozostańmy przy Arvin... To i tak nie zmieni moich poglądów. Wyraziłem swoje zdanie. Może i dość dobitnie, ale takie mam podejście. Reasumując. Niech będzie że nie kłamiesz z imieniem etc etc. Ale z resztą mojej wypowiedzi zdania nie zmienię. Chyba że podasz mi odpowiednie argumenty.
Shoga, pomagam zawsze jeżeli zobacze, że ktoś prosi o pompc. Na serwerze widziałem Cie 1 raz, więc nie możesz stwierdzić czy pomagam tylko gdy zobacze kogoś z ekipy [hr] Ogarnięty, przypomne, że aidan to mój brat, chociaż przez niego mam problemy na serwerze, prosze Cie abyś go nie obrażall.
No widzę, że kandydat ambitny. Dzisiaj mnie zdenerwowałeś, toteż poparłbym, ale nigdy tego nie robię. Tyle co do Ciebie, ogólnie... Ja powiem, że cenię bardziej uczciwość, i wyrozumiałość niż przestrzeganie jakiegokolwiek regulaminu. Wszystkim życzę, Miłej i wielopozimowo budującej rozrywki. Jutro mam nadzieję zobaczymy się na piękniejszej nowej edycji jeszcze chociaż raz. ...potem już nie będę miał z kim pogadać...