Imię:Kacper Dokładny nick w grze:Teskevtt Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mógłbym nawet 5-6h, a na serwerach to czasem na LC i własnie na mc.craftapple.pl Data urodzenia:04.06.2001r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersjaare lat temu to chyba wersja 1.6.4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Ojj malutko ;c, tydzien może nawet nie ale myślę, że mam szanse i można mi zaufać. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak i to na podobnym do CraftApple. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftappleodać lepsze tryby gry . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Komendy to zapewne Mute,Jail,Kick itd.A Obowiązki Pomocnika są jasne, musi pomagać Moderatorowi w "Ogarnianiu" graczy wypatrywać cheaterów itp. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ się nadaję, bo bylem pomocnikiem na serwerze PvP i tam było bardzo dużo do ogarniania i dawałem Sobie świetnie radę, po prostu czuję się w swoim żywiole !. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Zależy, czy ktoś kogoś oszukał, bo jeśli ktoś kogoś oszukał to podaje moje GG lub Skype, proszę o dowody w postaci screenów i jeśli będzie widać, że ktoś kogoś oszukał to kara dla tego "Oszukańca", a zwrócić graczowi to, co mu zabrano.Ale jeśli chodzi o Cheaterów to każe im zaprosić mnie na Skype mają na to ok 10-20 minut i jak już mnie zaproszą to dzwonią i udostępniają ekran i przeglądam foldery MC,Kosz itp. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Myślę, że tak . Opisz swoją osobę: Mam na imię Kacper, chodzę do drugiej gimnazjum mieszkam w Częstochowie. Jestem miłym nastolatkiem który nadaję się na Pomocnika serwera CraftApple ! Tak ! Szukacie właśnie mnie !. Miłego, a zarazem solidnego gracza tej sieci z zasadami . A teraz coś o mojej nauce, hmm uczę się tak 5/10, czyli "średnio na jeża", ale to dopiero gimnazjum od przyszłego roku wezmę się w garść . Wagi i wzrostu chyba nie będę pisał, bo to nie ma sensu kiedyś się może spotkamy ,a na pewno pogadamy na ts'ie . Szybko się uczę ale to jest niestety tylko w kwestii gier, bo co do szkoły to już pisałem .Myślę, że tyle wystarczy jeśli mnie przyjmiecie, no to się na pewno lepiej poznamy. Określ swoją dyspozycyjność:W Ferie czyli od Piątku będę prawie codziennie od rana do wieczora ale to w pierwszy tydzień ferii, a poza tym to będę gdzieś od godziny 16.00 do 20.00. Umotywowanie podania: Chciałbym podkreślić, że staram się o range na SeaBlocku .