MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie cute_Iris

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika cute_Iris, 24 Styczeń 2016.

1. cute_Iris

cute_Iris Gość

Imię: Mam na imię Aleksandra.
    Nick w grze: cute_Iris
    Ile czasu przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na Creatiwie spędzam tam około pięciu godzin.
    Data urodzenia: Urodziłam się w 2002 roku i rocznikowo mam 14 lat.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft 1.3 zaczęłam grać w 2012 roku.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple zaczęłam grać pod koniec 2015 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłam karana.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Jeszcze nigdy nie pełniłam żadnej funkcji.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmieniać na tym serwerze tylko jedną rzecz, a mianowicie chodzi mi o to by zwracano się do siebie z szacunkiem.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    Zgłaszać wszelkie problemy, usterki i zacinania do Administratora.
    Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    Uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum.
    Być dyspozycyjnym. Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym zostać Pomocnikiem aby pomóc Administratorom w ich ciężkiej pracy oraz przyczynić się do dobrych zmian na serwerze.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeżeli gracze by się kłócili starałabym się załagodzić obydwie strony aby doszły do porozumienia. Jeśli doszło by do reklamowania innego serwera wyrzuciła bym go z serwera, zgłosiła na forum i zawiadomiła Administracje.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że mam dużą cierpliwość jeśli chodzi o współprace z ludźmi oraz umiem się z nimi porozumieć.
    pisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Aleksandra. Uczęszczam do pierwszej klasy gimnazjum. Interesuję się budowaniem na Creative oraz sztuką walki Judo. Uczę się w miarę dobrze jeśli chodzi o gimnazjum. Nie sprawiam żadnych problemów osobą w moi otoczeniu.
    Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze często pojawiam się w weekendy i spędzam około 5 godzin na Creativie.
    Umotywowanie podania: Uważam że powinnam dostać szansę, ze względu na umiejętność rozmawiania oraz zaprzyjaźniania się z innymi graczami.

Reklama

Poleć tę stronę