MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie :d

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika XDMCSnakePL, 8 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. XDMCSnakePL

XDMCSnakePL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    imię
    Mateusz
    dokładny nick w grze: XDMCSnakePL
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja
    Hmm...2014r. ale jaka wersja to nie pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    zaczełem grać w 2014 a teraz, spędzam długość czasu na tym serwerze Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: banem na 1 dzień hihi
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, aby na tym serwerze panowała uczciwość
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    /kick /ban i /mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    chciałbym ponieważ znam dużo komend i chciałbym pomóc początkującym graczą W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: tepne 2 osoby będe prosił o pogodzenie sie i przeproszeniu i o szacunek do gracza Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: myśle że tak :)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. umiem budować :v. jestem koleżeński. hihi i mam orginalne pomysły . i jestem rozważny Określ swoją dyspozycyjność: mogę być nawet cały dzień na serwerze kocham ten serwer <3 Umotywowanie podania: myśle że nadam sie na tą funkcje :D

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę