MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] DaVideQYT

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika DaVideQYT, 30 Grudzień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DaVideQYT

DaVideQYT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Dawid

Dokładny nick w grze: DaVideQYT

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 1h do 4h

Data urodzenia:2002.11.20

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: minecraft 1.6.4 roku nie pamiętam

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015 wrzesien

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: kulturę użytkowników na tym serwerze

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    • Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
    • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    • Zbierać dowody podczas Karania.
    • Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    • /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci.
    • /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempban steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy
    • /unmute [Nick] - zdejmuje kare.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ na innych serwerach też pełniłem role pomocnika i chciałbym spróbować tutaj na tym serwerze

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: pytam się graczy o co chodzi i daże do celu konfliktu i ewentualnie użyć komend

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Cześć jestem Dawid mam 15 lat i mieszkam we wschowie i interesuje się minecraftem . lubie grać w piłkę nożną i w minecrafta z znajomymi. chodzę do klasy 2 gimnazjum . lubię sobie pobudować różne budowle. jestem koleżeński , pomocny , przyjacielski .

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Różne budowle budowane przez graczy

Określ swoją dyspozycyjność: Gram tylko w pon. śrd. piąt. i sob. jeśli kupie sobie komputer to wtedy będe codziennie

Umotywowanie podania:Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie tego podania. Chciałbym spróbować postawić krok na przód i reprezentować serwer. Postaram się nie zawieść innych!

pozdrawiam

DaVideQYT

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę