MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] Fenghuang

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Fenghuang, 29 Grudzień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fenghuang

Fenghuang Użytkownik

Docenione treści:
    14
    Imię: Maciek

Dokładny nick w grze: Fenghuang

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej gram na survivalu około 3-4h dziennie

Data urodzenia:04.05.1991

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Na pewno gram od 7 lat natomiast wersji nie pamiętam.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016r Wrzesień

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chętnie bym zmienił podejście wielu graczy oraz system używania elytr.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Do obowiązków pomocnika należą:
    -Pilnowanie czatu chroniąc tym samym przed używaniem epitetów oraz reklam
    -Pilnowanie kultury wypowiedzi
    -Pomoc Administracji w różnych kwestiach
    -Pomaganie graczom nieznającym komend

Pomocnik ma dostęp do komend:

/unmute nick - zdejmuje graczowi kare wyciszenia
    /kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera np /kick Fenghuang Spam
    /tempmute nick czas powód - wycisza gracza na określony przez nas czas np. /tempmute Fenghuang 1h Spam

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Gram tu już dosyć długo i chętnie wniosę coś pozytywnego na serwer. Mam również dobry kontakt z wieloma członkami administracji.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ostrzeżeniem ,a w wypadku kiedy to nic nie pomoże użyciem komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jestem z natury bardzo towarzyską osobą ,a zatem tak posiadam taka umiejętność.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem osobą kreatywną. Mam na imię Maciek. Lubię "marnować" czas na badaniu ciał niebieskich. Przez wiele lat mojego życia uczyłem się astronomii która przy okazji jest moja pasją. Oczywiście nie mogę pominąć mojej drugiej pasji jaką jest motoryzacja o której mógłbym rozmawiać godzinami. Pracuję jako treser ptaków. Zdarza się ,że rysuje mangę.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w Minecraft podoba mi się możliwość wylewania swojej kreatywności poprzez budowanie przeróżnych budowli. A tak pisząc ogólnikowo podoba mi się każdy element gry.

Określ swoją dyspozycyjność: Łatwo to sprawdzić więc napiszę ,że dostępny jestem bardzo często o różnych porach dnia i nocy. Jest to około 3 do 6h dziennie.

Umotywowanie podania: Uważam ,że nadaję się na pomocnika z racji ,ze pełniłem podobne funkcje na innych serwerach zanim zacząłem grać na jabłku. Nie lubię dużo gadać. Wolę pokazać. Pozdrawiam serdecznie. Fenghuang

Załączone pliki:

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie potrafisz wykazać się cierpliwością ws. rozpatrzenia Twojego Podania każe nam wątpić w to, że będziesz w stanie wykazać się nią w stosunku do Graczy wymagających Pomocy, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę