MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie HappyOre

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika HappyOre, 23 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HappyOre

HappyOre Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Maciej
    Dokładny nick w grze: HappyOre
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: *****, oraz craftapple. W grze przebywam dziennie 1h-2h
    Data urodzenia: 2005-09-07 rocznikowo mam 12 lat, idę teraz do 7 klasy ponieważ jestem rok wczesniej w szkole
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: zacząłem grać na wersji 1.7.2 teraz to się przeniosło w 1.9.X, 1.11.X 1.12.X dnia 2013-07-12 Coś takiego.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 3 miesiące temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie, bardzo podoba mi się ten serwer
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: uprawinienia do kickowania i mutowania. obowiązki:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ jestem pomocny, punktualny, surowy oraz mily
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: np.: poprosze o ss'y a jeśli ta osoba się nie uspokoi to kick.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jak najbardziej
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Maciek, mam 12 lat. Mam czarny kolor włosów oraz brązowy kolor oczu. Jestem dość niski, mam 148cm. Jestem szalony, odważny i miły. Czasami potrafię się wkurzyć. Mam anemię oraz astmę.
    Określ swoją dyspozycyjność: 10/10
    Umotywowanie podania: Bardzo chciałbym się dostać do ekipy craftapple.

Pozdrawiam, Maciej

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #1 HappyOre, 23 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 23 Czerwiec 2017
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę