MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie]HertoF

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika HertoF, 29 Marzec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HertoF

HertoF Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Imię: Krzysztof

Dokładny nick w grze: HertoF (stary nick: krzysio).

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej grasz: Gram koło 2-3 godzin w tygodniu trochę więcej w weekend. Najchętniej gram na survivalu.

Data urodzenia:6 listopad 2001.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Chyba 1.5.2 lub 1.6.4.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Lipiec 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak. Raz byłem karany za nieumyślną reklamę. Zrozumiałem swój błąd od daty banu minęło około 2 lata.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na samym początku chciałbym by na serwerze survival zwiększono ilość mobów na jednym chunku lub zmiana tego pluginu na inny, który nie będzie kasował mobów tylko je łączył . Z tego co pamiętam jest takie coś w prowadzone w minecrafcie tylko to działa na jeśli nadmiar mobów jest na jednej kratce. L Drugą moją propozycja jest dodanie menu co jest na sky blocku, dzięki któremu można ustalić co włączyć dla gracza który nie jest dodany do działki. Takie menu bardzo ułatwiło robienie różnych mapek,sklepów itp na survivalu. Oczywiście każda taka wybrana opcja by kosztowała AC.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia Pomocnika są to:

/kick gracz powód - wyrzuca gracza z serwera
    /tempmute gracz czas powód - wycisza gracza na o kreślony czas na każdym z trybów
    /unmute gracz - zdejmuje karę graczowi

Obowiązki:

Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.

Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.

Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.

Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.

Zbierać dowody podczas Karania.Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności,
    wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem ekipy CA chciałbym ponieważ na serwerze panuje miła rodzina atmosfera gdzie dotychczas nigdzie nie spotkałem.
    Wiem że mój ban przekreśla szanse na dołączenie do ekipy CA , lecz każdy zasługuje na drugą szanse .

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek zaproszę graczy z tym konfliktem na team speaka wysłucham oby dwie strony i będę próbował załagodzić konflikt lub w najlepszym wypadku rozwiązać go.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Z tego co słyszałem od różnych ludzi posiadam umiejętność pracy z ludźmi.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Krzysztof w małej miejscowości koło wałbrzycha. Jestem w pierwszej klasie technikum budowlanym o profilu zarządzanie nie ruchomościami . Interesuję się historią, militariami często jestem na strzelnicach. Zazwyczaj gram w heroes of might and magic III <3, minecrft, gothic, fortnite. Moimi ulubionymi filmami są Harry Potter władcy pierścieni i filmy o parte na faktach o tematyce wojennej.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Tworze wielkich budowli maszyn rozwijanie swej wyobraźni.

Określ swoją dyspozycyjność: Przebywam na TS w tygodniu kiedy znajdę wolną chwile staram się też pograć na serwerze.

Umotywowanie podania: Lubie ten serwer chciałbym by atmosfera na serwerze była dalej miła i zmienić parę nie doskonałości tego serwera.

Ps.

Dziękuję za przeczytanie tego podania. Wiem że ranga pomocnik to wielka odpowiedzialność i duża ilość pracy.

Jest to moje nowe konto na forum :)

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. lene

lene Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witaj. Wkradło się parę błędów interpunkcyjnych, trochę za dużo pogrubień, estetyka Podania jest nie ani zła, ani dobra. Wręcz neutralna.
    Podanie samo w sobie jest ładne, gdyby nie te rzeczy, które wymieniłam [subiektywna opinia].
    Wydajesz się miły, nie mieliśmy okazji dłużej rozmawiać na ts3.
    Ogólnie - jestem na NEUTRAL, jak na razie nie mam nic za ani przeciw dot. Twojej kandydatury.
    Powodzenia! :)

3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Witam HertoF przyszła moja kolej by twoje Podanie skomentować.
    Cały tekst jest skopiowany stąd https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/

A jeżeli te osoby nie będą miały TeamSpeak to co wtedy zrobisz.

Nie podoba mi się w twoim podaniu to, że wszystko jest prawie pogrubione. Mogłeś tego użyć tylko do pytań.
    Na forum dołączyłeś wczoraj.
    Radziłbym Ci poczekać jeszcze miesiąc w ten czas udzielać się na forum jak i w grze i pomagać graczom. Jestem na NIE. Powodzenia za miesiąc.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  4. HertoF

HertoF Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Skyraf udzielam się na forum lecz jest to moje nowe konta. Jeśli chcesz to moje stare konto to Krzysio 2.0. A co do obowiązków pomocnika to TAK skopiowałem. A i odpowiedz co jeśli nie mają TS jest takie coś jak improwizacja :).

5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Widziałem niejednokrotnie Ciebie w grze, jednakże nie zauważyłem abyś pomagał, na koncie krzysio (na forum) byłeś niekiedy aktywny. Co do podania jest takie przeciętne, mogłoby być zdecydowanie lepsze. Moim zdaniem - powinieneś pokazać, iż faktycznie zależy Ci na randze pomocnik i bardziej się udzielać. Aktualnie - na nie.

6. Dertax

Dertax Użytkownik

Docenione treści:
    11
    No więc, koledzy powyżej "odwalili za mnie większość roboty" mam praktycznie takie samo zdanie.
    Jestem na NIE.

7. Hanoh

Hanoh Użytkownik

Docenione treści:
    28
    Cześć. To teraz czas na mnie by ocenić twoje podanie.
    Zauważyłem, że w uprawnieniach pomocnika skopiowałeś je tak jak zauważył to Skyraf.
    Estetyka nie jest najlepsza, ponieważ cały tekst u Ciebie jest pogrubiony więc nie jest to zbyt ładne. Na błędy nie zwracam uwagi po każdy je popełnia.
    Aktualnie jestem na Nie.
    Ale oczywiście możesz spróbować za miesiąc.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Żadna duża ilość pracy. Jak ktoś będzie upierdliwy piszesz "zw pizza" i po kłopocie.

• Zabawne x 4
    • Zwycięzca x 4
    • Kreatywny x 3
    • Lubię To x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Lista
  9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Ciekawa kandydatura, lecz niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a ponad to od niedawna grasz na CraftApple co przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę