Podanie dopalane przez: Krucze Dziecko Sercoszał Piekło Dantego (a tak naprawdę to nie) Deszcze spokojniejsze niż niespokojne Nieskończone historyjki Prących dalej synków Szalone Pociągi Imię: Konrad Dokładny nick w grze: Inevara Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W weekendy i dni wolne, granica dolna czasu przeznaczanego dziennie to albo nic, albo godzina, górna jest mocno elastyczna. Serwer zależny od tego, co mi w danej chwili bardziej pasuje, ale generalnie bardziej creative. I nie vanilla. Data urodzenia: 20 grudnia 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Końcówka roku 2012, wersja 1.2.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około godziny 2:05 w nocy z 10 na 11 lipca 2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jednorazowy ban na tydzień za jedną reklamę; w skrócie tak. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Kilka razy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Miło byłoby, gdyby wrócił stary system działek na survival. Nie jestem dobrą osobą do rozmawiania o sprawach technicznych w klockach, nie oczekujcie dużo. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Jak to nazwa wskazuje, pomocnik musi pomagać. W pilnowaniu porządku na chacie, w sprawach indywidualnych graczy, w sprawach ludzi postawionych wyżej. Niby jest spis obowiązków w oddzielnym wątku, ale nie sądzę, żeby można było ograniczyć określanie praktycznego zakresu obowiązków do prostej wypunktowanej listy. Uprawnienia z kolei sprowadzają się do możliwości korzystania z komend do wykopywania, kneblowania i rozkneblowywania (kolejno /kick <nick> [powód], /tempmute <nick> <czas> [powód], /unmute <nick>) oraz do niepodlegania pod systemy cenzury i antycaps. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Przydałoby się coś zrobić z wolnym czasem w weekendy, szczególnie że ostatnimi czasy zrobiło się go sporo. Wchodzę tak czasem na ten serwer, obserwuję chat, a ludzie to ludzie, istoty z natury chaotyczne i nieprzewidywalne. Niemniej jednak można było przewidzieć, że po tych dwóch latach nauczą się, że ja przecież nie mam już możliwości wykopywania, a jak wtedy takich opanować, jeśli zaczną "sobie pozwalać". Jakby nie patrzeć, potrzeba często ludzi z wiadomego rodzaju uprawnieniami i wyróżnieniami, więc czemu nie sprowadzić na weekendy kogoś, kto wypełniałby określone obowiązki z pełną skutecznością, zgodnością z literą prawa i przyjemnością? Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Doświadczenie kazałoby mi tutaj rzucić jakieś mądre hasła typu "arbitraż" albo "mediacja", ale wolę inne sformułowania. Kieruję się dwoma ciekawymi sformułowaniami z literatury- "plan poczyniony to plan zaprzepaszczony" oraz drugie, którego słowo w słowo nie pamiętam, ale sens wyjaśniał, dlaczego nie mówi się o życzeniach kierowanych do spadającej gwiazdy. (Psst, to działa.) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Mniej więcej z zachwianiami w stronę odpowiedzi pozytywnej. Nie wiem, jak mam mądrze rozwinąć tę wypowiedź tak, żeby nadal miała sens. Opisz swoją osobę: Konrad [nazwiska wam przecież nie podam], lat 19, student pewnej wielkopolskiej politechniki. Kolekcjoner memów, muzyczki przede wszystkim metalowej i ładnych obrazków. Ludzie twierdzą (co przerażające, nawet po zaledwie tygodniu znajomości), że jestem osobą inteligentną, z dobrą pamięcią i wybitnymi uzdolnieniami chemicznymi. Wolny czas, którego nadal trochę sporo zostaje po odjęciu spraw związanych ze studiami, spędzam z przyjacielem lub przy grach takich jak Warframe, Liga Legend czy Minecraft (ale to jednak bardziej w weekendy, internet tam, gdzie spędzam sporo czasu, ma swoją specyfikę). Poza tym udzielam się w różnych społecznościach, przede wszystkim tych związanych z uniwersami S.T.A.L.K.E.R. i Warframe. Przez cały ten czas staram się zachowywać dystans i zdrowe podejście (co nie znaczy, że, jak to się mówi, trzymam kij w odbycie- mam swoją osobowość, której można nie lubić, ale zawsze lepsze to niż być robotem). Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Mimo że nie jestem jakimś szczególnie dobrym graczem, nie rozumiem wszystkich mechanik, nie umiem w to grać "normalnie", nadal w to gram i nie sądzę, żeby w najbliższej lub "średnio najbliższej" przyszłości miało się to zmienić. Niby nic, a jednak trzyma, a jak trzyma, znaczy że coś w tym musi być. Określ swoją dyspozycyjność: Generalnie czas, kiedy jestem dyspozycyjny, to większość czasu poza wykładami i przemieszczaniem się pomiędzy punktami w mieście tudzież kraju. O ile ktoś spróbuje się ze mną skomunikować przez Steam lub pewien komunikator którego nazwa jest tu ocenzurowana, a którą tłumaczy się jako "Niezgoda", w (bardzo) skrajnych przypadkach poprzez sms, pojawić się mogę w zasadzie kiedykolwiek w określonym czasie. Chyba że zacznę częściej trzymać otwartą stronę forum w tle, wtedy dochodzi jeszcze ta opcja. Umotywowanie podania: Może i przestałem zbierać doświadczenie jako członek ekipy ponad dwa lata temu, może swoje nawaliłem, ale czego się nauczyłem i kim się przez ten czas stałem to moje. Nie będę tu miotać hasłami, że jeśli się dostanę, to na pewno będę dobrym pomocnikiem czy coś w tym rodzaju, bo wiem, że wszystko zależy od okoliczności. Nie wiem, co tu napisać, więc posłużę się parafrazą cytatu z zakończenia trylogii o pewnym Komorniku (uwaga na spoilery): "Nie wiem, czy będę dobrym Bogiem. Pewnie raczej nie. Na pewno nie. Ale dla nich warto będzie się postarać." Wnioski wyciągnijcie jakie chcecie, a ja wam życzę udanych świąt (lub ferii dla ludzi, którzy świąt nie obchodzą) i błogosławieństwa Monolitu. A zanim skończę definitywnie, proszę o uchylenie podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. regulaminu Craftapple Network i zrozumienie wobec mojego niestosowania w wielu miejscach wielkich liter- rozpoczynanie w ten sposób rzeczowników niestojących na początku zdania i niebędących nazwami własnymi kojarzy mi się z językiem niemieckim, którego nie lubię. Jeszcze mi się przypomniało- ktoś może wygrzebać tutaj jakieś wewnętrzne sprzeczności- nie zwracajcie uwagi, to wszystko się tak naprawdę klei.
Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a Wyniki zostaną podane w ciągu 24 godzin.