Jestem na NIE 1. Wiem więcej o Twojej rodzinie niż o Tobie 2. Dawny ban 3. Byleś VICE-ADMINEM (dość wysoko) i "twój" serwer upadł... albo coś kręcisz albo wnioskując po tym nie nadajesz się 4. Nie wierze z w tym wieku masz 4-5-6h na grę.. jest to praktycznie nie możliwe z powodu szkoły i z powodu ze po 6h przed mc dziennie po miesiącu ci się normalnie znudzi (takie moje zdanie) 5. Nie podoba mi się twój styl bycia (to jest najmniej ważne dlatego w ptk.5 dopiero) Pozdrawiam Daniel
Dlatego podałem 4-5-6h 3-4h CODZIENNIE w dni szkolne (tak jak napisałeś)...nadal nie możliwe (pamiętaj to moja opinia) Pozdrawiam Daniel
A i jeszcze jedno ! (sory za ten spam) Jak już pisałem ten ban był niesłuszny i były moderator Fri mnie odbanował (sprawdził mnie itd.)
Jestem na N-i-E Po 1 sklamales z wiekiem,grales z mojej kolezanki siostra i jej moiwles, ze masz 14 lat wiec... Po 2 miales bana Po 3 gdy dzisiaj napisales do cb na pw czy zabijesz pewna osobe to ty odpisales Nie CENZURA mam z nim soja wiec bedziesz CENZURA musiaz sam se z nim poradzic Wiem, ze wiadomosci na pw sa ignorowane ale takie zachowanie jest karygodne dla osoby, ktora ma reprezentowac serwer Pozdrawiam Fejm [hr] A i jeszcze czytalem twoje stare podanie i tam tez pisalo,ze miales nie slusznego bana ale wszystkow wyjasniles z RECONNECTEM a tu piszesz to samo tylko, ze wyjasniles to z FRI Mam cie na klamstwie!
Boziuniu kochana JA kajtyma znam rok a we wrześniu. Już 2 więc pozwole sie wypowiedziec. Owszem jezeli ktos jest natarczywy kajtym moze zareagowac w przeklenstwa jak kazdy (Moze oprocz mnie ) ale sadze ze kajtym sie nadaje ma poczucie humoru jest przyjacielski bo ze mna trudno wytzymac uwierzcie xD a on jakos wytrzymal zasługuje. Na range a jezeli zawiedzie no a w to watpie to poprostu dacie mu degrada.. I bedziecie wiedziec jaki on jest ale nie do konca bo to tylko internet wiadomo swoje zdanie wyrazilem dziekuje dobranoc Ps. Sorry za bledy pisze z phona
18 za rok [hr] haha niby kiedy ? Pytałeś się mnie wczoraj na msg "pomożesz mi z Colorfullem" ? Ja ci odpisałem , że nie , ponieważ mam z nim sojusz . Czemu ściemniasz powiedz ? Fejm [hr] Fejm , tak napisałem , ponieważ wcześniej mi się tak wydawało. Ale mi się przypomniało iż Fri mi jednak z tym pomógł . Pomyłki się zdarzają .
tak naprawdę pisałem ? masz dowody ? nie ! admin może sprawdzić w logach co pisałem . i po co te kłamstwa ! chcesz bym się nie dostał ? chcesz być fajny ? nie wychodzi ci coś .
Wlasnie admin moze sprawdzic w logach i wszystkie twoje klamstwa wyjda na jaw!. a i NIE chce abys sie dostal poniewaz klamiesz za wiekiem miales bana i nie zaslugujesz na dojscie do ekipy ------------------------------------ Pozdrawiam Fejm Ps. Masz cos do mnie to dawaj na ts
Ehhh... ludzie z banem kajtyma ten ban byl niesluszny kajtym wszystko ustalil i dostal unbana umiecie czytac?