MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Kremuwkator

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Inevara, 4 Marzec 2025.

1. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Imię: Juan Pablo II

Dokładny nick w grze: Kremuwkator

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ze 3 godziny dziennie, tyle że nie minecraft, bo serwer nie działa

Data urodzenia: 18 maja 1920r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W wiekach ciemnych, acz złotych, kiedy grało się na pirackim launcherze MinecraftSP, który nawet wersji nie pokazywał, a rodzaj drewna był jeden, chociaż na 1.2.3 najlepsze mody były

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około godziny 2:05 w nocy z 9 na 10 lipca 2015 roku, od 12 lipca 2015r. (bezczelnie zerżnięte z któregoś poprzedniego podania, bo fajnie mieć takie dokładne informacje)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jak najbardziej, jeszcze jak

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Jeśli gdzieś istnieje jeszcze baza z nienaruszonymi danymi użytkowników, to nawet permanentną

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? No ba, i to ile razy, w ilu stylach

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Skrzyknąć znów ludzi i włączyć serwer xD

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Czysto teoretycznie- wspierać wyższych w hierarchii, ogarniać chat, nie karać bezzasadnie, a więc najlepiej trzymać przez następny rok dowody zbrodni, aktywizować serwer. Czysto praktycznie- zostaje tylko ostatni punkt, bo serwer nie żyje

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bo nie mam co robić, mmorpgi są dla mnie martwe, Wiedźmin kiedyś się skończy, a coś trzeba ze sobą w wolnym czasie robić

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zap****olę na miejscu.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Się wie się, szef

Opisz swoją osobę: Polski duchowny rzymskokatolicki, biskup pomocniczy krakowski (1958–1964), arcybiskup metropolita krakowski (1964–1978), kardynał prezbiter (1967–1978), zastępca Przewodniczącego Konferencji Episkopatu Polski (1969–1978), 264. papież i 6. Suweren Państwa Watykańskiego w latach 1978–2005. Święty Kościoła katolickiego. Pierwszy w III RP kawaler Orderu Orła Białego, poeta, poliglota, a także aktor niezawodowy, dramaturg, pedagog, filozof historii, fenomenolog, mistyk i przedstawiciel personalizmu chrześcijańskiego. Za główny cel papiestwa postawił sobie transformację i zmianę położenia Kościoła katolickiego, chciał „postawić swój Kościół w sercu nowego sojuszu religijnego, który zgromadziłby żydów, muzułmanów i chrześcijan w wielkiej religijnej armadzie”. Beatyfikował 1340 i kanonizował 483 osoby, więcej niż wszyscy jego poprzednicy w okresie pięciu poprzedzających wieków. Mianował większość Kolegium Kardynałów, konsekrował lub współkonsekrował wielu biskupów i wyświęcił wielu księży. Był trzecim najdłużej urzędującym papieżem w historii, po św. Piotrze (30–67) i Piusie IX (1846–1878), pierwszym papieżem z Polski oraz pierwszym spoza Włoch od czasów holenderskiego papieża Hadriana VI (1522–1523). Drugi największy Polak, miłośnik wypieków z kremem, bohater licznych opowiadań, a nawet dramatów ("Dziady cz. 2137").

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Moment szczerości- najbardziej w Minecrafcie wspomnienia mi się podobają, nie licząc ligi (oby diabeł k***ę pochłonął i j***ł bezlitośnie) to gra, w której najwięcej czasu spędziłem ze znajomymi, i nie mam tu na myśli losowych ludzi z internetu, z którymi się dobrze gadało, a ludzi, których naprawdę osobiście znam. Mimo około 15-letniego doświadczenia nadal nie umiem w to porządnie grać, a mimo to wiem, że gdyby udało się skrzyknąć kolegów, to bawilibyśmy się przednio. Zresztą na tym serwerze też spoko ludzi się poznało. Dwa tylko razy udało mi się ściśle wciągnąć w samą rozgrywkę, grając na tym serwerze- pierwszy raz kiedy zaczynałem i mieliśmy z kolegą piękne sąsiadujące bazy na dwóch pięknych sąsiadujących wzgórzach (nadal mam nadzieję kiedyś je odnaleźć na starych udostępnionych mapach), drugi raz przy okazji "kostnicy". W zasadzie cała reszta to odwalanie głupiego szajsu i gadanie o niczym z innymi uczestnikami serwera. To były dobre czasy.

Określ swoją dyspozycyjność: Dzwońcie kiedy chcecie, byle nie w środy (w środy mi odp****ala)

Umotywowanie podania: Nudzi mi się xD (naprawdę mam taki nick, to akurat nie są jaja)

Reklama
  2. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    jestem na TAK, w końcu musi się udać po tylu latach!!;)

3. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Jestem na TAK, witaj w ekipie.
    Od razu z awansem na rangę "starszego moderatora"

Pamiętaj tylko aby przypomnieć o tej rekrutacji kiedy serwer zostanie ponownie uruchomiony :p

4. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    JESZCZE JAK! JESTEM NA TAK! <3

5. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Niestety w środy administracja jest najbardziej potrzebna na serverze, dlatego jestem na NIE.
    Pozdrawiam

6. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jakby ktoś pytał, to ja też.

Poleć tę stronę