To mamy robota? 10h... wiesz ile to czasu?! Ech... czasami nie myślicie co piszecie... liczymy... co pokaże wszystkim moją opinię: Jako iż masz te 18 lat więc nadal się uczysz. O ile nie powtarzałeś którejś klasy powinieneś być teraz w 2 kl średniej. Hmmm... przykładowo. O 7 wstajesz 8-14 szkoła 15 jakiś obiad by się zdał i siadasz na kompa 15+10h daje nam 1 w nocy. 6h snu i dalej to samo... Powiedz mi gdzie czas na naukę?! Dalej... Gram na serwie od kilku miesięcy... głównie na Creative. I nigdy Cię nie widziałem pomimo iż wg tego co piszesz powinieneś być na serwerzew okolicach 22-1 tak jak ja bywałem do aktualnej przerwy i nigdy Cię nie widziałem bądź nie zwróciłem uwagi Nawiasem mówiąc od poniedziałku lub wtorku wracam. Z wypowiedzi graczy wynika iż kłamieszz wiekiem... jeśli tak to przykro mi ale kolejny minus. Jeśli nie to i tak powyższy wywód przedstawia iż nie możliwym jest gra 10h.. Chyba, że nie chcesz skończyć szkoły i powtarzać rok... z takim podejściem życzę Ci powodzenia w życiu. Łącząc wszystko w całość odpowiedź moja chyba jest jasna i klarowna. NIE -_-
Co prawda nie było mnie ostatnio na serwerze gdyż mam jakieś problemy z MC ale jak wspominałeś wyżej grasz rok na CA a ja zaledwie dwa miesiące lecz mimo tego nie kojarzę Twojego nicku więc coś mi się wydaje że w tym podpunkcie kłamiesz. Co dalej... Na forum się nie udzielasz co jest dużym minusem niestety a podanie standardowe - mało rozpisane , nieczytelne a w większości podpunktach kopiuj + wklej. Moja opinia jest chyba jasna jak słońce... NIE
Jestem na NIE - Gram na creative i często Cię tam widzę - Nie pomagasz - Dopiero 1 dzień na forum - Kłamiesz z wiekiem
Podanie zrobione na ''Macie i odwalcie sie''. W podaniu jest troche błedów. Nie zastosowałeś żadnych kolorków etc. Jestem na NIE.
18 lat? Twoje zachowanie przy tym podaniu szacuje cię na 11 lat. Co do podania, nie jest najgorsze. Tak czy inaczej oceniając twoje zachowanie tutaj, już się boje co jest na serwie. NA NIE -_-
❦♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒❧ ♊ ♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎ ♊ ♊ ☾==Witaj drogi użytkowniku!==☽ ♊ ♊ ♦=====Twoje podanie=====♦♊ ♊ Najprawdopodobniej zostanie♊ ♊ Rozpatrzone negatywnie♊ ♊ Z kilku możliwych♊ ♊ ☛powodów☚♊ ♊♊♊♊♊♊♊ * Wygląd i treść podania [✎] * * Zbanowane konto [☠] * * Wiek [⌛] * * Zachowanie na serwerze [✌]* * Staż na serwerze [⌚]* * Udzielanie się na forum [✉]* * Łamanie regulaminu [☭]* * Równowaga ilości ludzi w ekipie [☯]* ♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊ ♊Sprawdź czy nie masz problemu z jakimś z wymienionych powodów i przeczytaj opinie innych graczy na temat twojego podania♊ Pamiętaj również, że następne podanie możesz złożyć dopiero za miesiąc pozdrawiamy. ❦♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒❧