Kuba04 izi pizi lemon squeezy nawet nie piszesz na czacie i sie nie oddzywasz hahah ty 17 lat ? ezzie nawet orto nie umiesz
Neutral. +Wiek +Estetyczne podanie -Nie widzę jak pomagasz na serwerze -Rzadko widuję Cię na serwerze.
Nie wiem neutral + wiek + jesteś w miarę pomocny - krótkie podanie, mogłeś jeszcze napisać dwa zdania w opisie siebie Myślę że trochę bardziej pomagaj, bądź trochę częściej na serwerze, popraw się w tych uwagach jakie podali moi poprzednicy i spróbuj ponownie za miesiąc ps. To tylko moja opinia
Jpdl jak zobaczyłem Twój post thereverend_ to normalnie spadłem z krzesła ze śmiechu. Napisałeś orto??? Sam popatrz na Swój post a potem pisz że nie mam 17 lat. Bo moje orto w porównaniu do Twojego to nic. A dla Twojej wiadomości to moja ocena na półrocze z polaka to -3, czytaj moje poprzednie posty a potem pisz to co chcesz. [hr] Marcinek7 tak wiem, że mało pomagam, ale na np. Surce to jest bardzo dużo graczy z Ekipy i nawet Administracji, więc zanim napisze coś to są już 4 komentarze, dlatego mniej pomagam na SV. Co do SB to tam mało ludzi potrzebuje pomocy i jest mały spam i mało przekleństw. Jeśli chodzi o Creative to narazie tam nie mogę grać bo mam problem z rezpawnem. Ale jak się to naprawi to na pewno wbije i popomagam. Dlatego mało pomagam (jak trzeba to zawsze pomogę). Co do widzenia na serwerze to nawet często jestem w godzinach: 15, 16, 17, 18, 19, 20. W tych godzinach jestem najczęściej. [hr] xXBlowUpXx wiem, ale nic nie mogłem wymyśleć.
No ja tak średno bo: +Wiek +Dobre podanie +Widzę Cię na serwerze -Nie widzę żebyś pomagał A po za tym wisi Ci tylko na randze No ale malutkie tak może być
marcin58 dzięki na Twoją opinie. Ale zrozumcie że nie zależy mi randze tylko oto że chciałbym pomóc; wiem że nie musze mieć rangi ale co niektórych powinno się ogarnąć. Wiem że teraz mniej pomagam ale spowodowane jest to tym że przybyło dużo nowej ekipy i zanim ja coś napisze to już to jest napisane przez 3 graczy, więc pomagam ale tego już nie widać.