Cały ranek zastanawiałem biłem się z myślami czy napisać swoją opinię tutaj czy przemilczeć i zachować przemyślenia dla siebie. Ale skoro "wszyscy" się tutaj wypowiedzieli to może i ja powinienem. Moim zdaniem powinieneś usunąć te podanie. Teraz tylko jak to ładnie wytłumaczyć. Myślę, że oboje się zgodzimy gdy powiem, że byłeś ponad przeciętnie dobrym Pomocnikiem. W dodatku brałeś udział w PvP, co jest swego rodzaju zaletą dla ekipy. No właśnie, ale "byłeś". Potem w okolicach ferii zimowych znikłeś i po około dwóch tygodniach nieobecności na serwerze przestałeś być członkiem ekipy. Teraz wróciłeś, prywatnie cieszę się strasznie, chociażby z powodu 10x10 :] Ale czy możesz w jakiś sposób zagwarantować, iż naprawdę masz zamiar zostać tutaj na dłużej i nie znikniesz po przerwie świątecznej ? Pewnie nie, bo niby jak Dlatego też mam propozycję usuń te podanie, pograj miesiąc i wtedy gdy zarówno my jak i Ty będziesz pewien, że chcesz grać na CA złóż je ponownie. Właśnie tak bym zrobił ja. Witaj ponownie i do zobaczenia na CA.
Jak już wracam to nie na tydzień. A te pewnego rodzaju "pamiątki" to tak mają zniknąć? Jakoś nie potrafie grać bez wejścia na server CA. Zniknąlem z wielu powodów, między innymi miałem dużo nauki, ale pewnie ktoś już na serverze rozpowiedział co ja takiego zrobiłem z gruszkiem. To dwa oddzielne tematy, mimo tego cały czas czuję jak pewne osoby mają mi to za złe. Może i byla to zła decyzja, że poszedłem na server gruszka. Nie chcę tu nikogo okłamywac, to było w 60% powodem mojej rezygnacji. Popełniłem błąd, wiem. Mimo wszystkiego uważam, że każdy zasługuje na drugą szansę, teraz gdy jest już po wszystkim, nie popełnie kolejnego takiego błędu. Człowiek uczy się na błędach... Nie potrafię odpuścić i się poddać. Było mi też trochę złe z tym, że jak głupi pomagałem, pisałem, grałem codziennie, ale nikt tego nie dostrzegał i było, że niby nie pomagam graczom. Jedynie co to ThreeEyedMaster czasami pisał mi, że zawsze tak jest. Ekipa przeszła gruntowny remont, ja chciałbym do niej należeć i nadal robić swoje na serverze.
Na NIE Ziomuś sorry, ponieważ zawsze byłem przez Ciebie upokorzony, wyzywałeś mnie, i odgadywałeś. Nie zasługujesz na kolejną szanse powody u kolegi wyżej. CzyliGirlGames. Pozdrawiam thereverend_ [hr] U koleżanki *
Przepraszam kolego, ale nigdy Cię nie wyzwałem. Straszyles mnie policją to było dla mnie śmieszne , pisałem z osobami które także miały z Tobą do czynienia, nie obgadywałem.
Na nie. Ja wiem dlaczego nie miałeś czasu, bo oczywiście miałeś range u Gruszka Pewnie straciłeś tą range, i chcesz wrócić :')
Niestety jestem na NIE. Nie moze byc tak, ze rezygnujesz z serwera bo ci proponuja range na innym serwerze, a potem gdy ją tracisz chcesz wrócić na wcześniejszy serwer. Pozdrawiam Fejm
Fejm, nie sugeruj się tym co napisał jeden gracz. Nie zrezygnowałem wyłącznie z tego powodu, a żadnej rangi nie straciłem.