MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Minionka

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Minionka, 13 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Minionka

Minionka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Jessica
    Dokładny nick w grze: Minionka
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 1 godziny do 8 godzin. Najchętniej gram na serwerze survival oraz creative.
    Data urodzenia: 05.05.1996r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2013r, wersja 1.6.1/1.6.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dokładnie nie pamiętam, gdyż było to dawno dawno temu. Przypuśćmy, że był to sierpień 2013r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Przyznam się bez bicia, że byłam karana. Dostałam kilka kicków i mutów za złe zachowanie, czego żałuję. :c
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na ten moment nic. Jednak jeśli przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł, chętnie się nim podzielę.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Do podstawowych obowiązków pomocnika należą:
    - zgłaszanie problemów/bugów dla ViceAdministratora lub Administratora
    - niesienie pomocy oraz wyjaśnianie komend Graczom
    - kontrola czatu pod względem spamu, reklam oraz łamania zasad netykiety
    - wykonywanie zadań powierzonych przez Moderatora, ViceAdministratora lub Administratora
    - udzielać się na forum oraz w grze
    Jeśli chodzi o uprawnienia pomocnika, to posiada on dostęp do komend tj.:
    /kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera np. /kick Minionka netykieta
    /mute <nick> <czas> - wycisza gracza na określony czas np. /mute Minionka 2h
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem ponieważ niesienie pomocy innym satysfakcjonuje mnie. Jestem wytrwałą oraz pracowitą osobą przez co dana ranga nie jest tzw. "must have". Wiele razy spotykałam się z sytuacją łamania regulaminu oraz zasad netykiety. Gdy próbowałam przywołać do porządku danego Gracza, otrzymywałam komentarze typu: "Nie będę Cię słuchać, bo nie jesteś Pomocnikiem". To nie dla rangi chcę zostać Pomocnikiem, tylko dla możliwości sprawowania porządku na czacie oraz kontroli tzw. "złych graczy".
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zaistniałe konflikty spróbowałabym rozwiązać w jak najbardziej łagodny, pokojowy sposób. W pierwszej kolejności przeprowadziłabym rozmowę z obiema stronami konfliktu. Następnie wytłumaczyłabym uczestnikom sporu, że takie zachowanie do niczego nie doprowadzi, jedynie zyskują sobie wrogów. Zamiast się kłócić, lepiej się pogodzić i czerpać przyjemność z gry z drugą osobą. Jeżeli dana metoda nie poskutkuje, użyję dostępnych mi komend.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak. Do tej pory nie miałam problemu ze współpracą z drugą osobą. Jednak możliwe jest, że znajdą się takie osoby, z którymi będzie mi ciężko współpracować. Jeśli taka sytuacja zajdzie, będę próbować znaleźć wspólny język.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Jessica, mam 21 lat. Pochodzę z małego miasteczka położonego nieopodal Wrocławia. Jestem studentką 2 roku na WNS Uniwersytetu Wrocławskiego. Jestem sympatyczna, szczera oraz pozytywnie patrzę na świat. W wolnym czasie jeżdżę konno, spotykam się z przyjaciółmi, bądź gram w gry. Nie lubię się przechwalać więc myślę, że taki opis wystarczy. :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować 24/7 poprzez GG, TS3 bądź Forum.
    Umotywowanie podania: Myślę, że jestem odpowiednią osobą na dane stanowisko. Każdy zasługuje na szansę i mam głęboką nadzieje, że taka szansa zostanie mi przydzielona.

• Przyjazny Przyjazny x 12
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Pysiaczkowa

Pysiaczkowa Ta której nikt nie lubi

Docenione treści:
    11
    Jestem jak najbardziej na TAK
    -Podanie schludne, ładnie napisane
    -Aktywna na forum/mc a także ts
    -Miła osóbka, kulturalna
    -Taki pomocnik jak ona jest potrzebny
    -Wiek odpowiedni
    -Odpowiedzialna
    Polecam tego użytkownika

• Optymista Optymista x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  3. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Ja też jestem na tak

Często widuje cię w grze i na forum
    Jesteś miłą osobą
    Ładne podanie

• Lubię To Lubię To x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  4. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Jessico,
    Podanie bardzo ładne, praktycznie nie ma do czego się przyczepić. Widać, że poświęciłaś czas na napisanie niego. Po zachowaniu mogę wnioskować, że jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą. Mógłbym być nawet na tak, ale skreśla cie pare rzeczy. A chodzi mi konkretnie o pomaganie. Niewiem jak z creative, ale na survivalu widuje cie nie kiedy i pomoc od ciebie jest: (taka sobie). Jeśli chodzi o Forum to aktywność też nie powala.

Oddalam się od glosu, gdyż może pomagasz bardziej na Creativie.

Pozdrawiam RR

5. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Bardzo sympatyczna, oraz szczera osoba takich potrzeba właśnie, lecz jak to ujął Raper, pomaganie Cie skreśla.
    Aktywność na forum jest przeciętna, mogła by być lepsza, jako osobę jestem na tak, jednak musisz jeszcze trochę popracować :).

• Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. xvalkar2001

xvalkar2001 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Nie mam żadnych przeciwwskazań co do twojej kandydatury co na te stanowisko. Zachęciłaś mnie samym podaniem, a to rzadko się u mnie zdarza :) Nie wiem o tobie dużo ponieważ miałem przerwę od minecraft, wiem jedynie tyle że jesteś obecną właścicielką mojej działki w 1 linii spawnu, mianowicie One WTC. Ale mniejsza z tym ;D

Jestem na TAK ;)

7. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Minionka to miła starsza pani*, która nie ma problemu z nawiązywaniem kontaktu z ludźmi, jest otwarta na nowe znajomości.
    Potrafi zachować spokój nawet podczas rozmowy z kimś nieogarniętym i pomóc mu w rozwiązaniu jego problemu czego świadkiem byłem niejednokrotnie nie tylko w grze, ale również na teamspeaku, gdzie Minionka często siedzi na kanale bez hasła, gdzie mogą wchodzić nowi gracze, aby im było łatwiej nawiązać pierwsze znajomości na serwerze i znaleźć pomoc.
    Minionka na czacie wykazuje się sporą aktywnością, dzięki niej mogę coś zjeść, gdyż wiem, że nie pozostawiam serwera bez opieki.
    Minionka również często zgłasza mi na teamspeaku ludzi do banowania, dostała nawet Order Konfidenta za zasługi.

Uważam, że ten kandydat idealnie nadaje się na pomocnika, zwłaszcza, że nowa edycja/wakacje coraz bliżej i przyda się każda para rąk do pomocy.

Jedynym minusem jest fakt, iż urodziny obchodzisz 5 maja, więc najwyżej przesuniemy je na inny dzień.

*a nie sorki, to nowez była
    **post sponsorowany
    ***pozdrawiam Three, bo nowez pozdrawiam w tytule
    ****PaulikPL, jeśli to czytasz daj lajka w celu sprawdzenia aktywności.

• Zabawne x 6
    • Przyjazny x 2
    • Lubię To x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  8. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Przyznam się że nie widziałem Cię w akcji, ale po ocenach innych mogę stwierdzić, iż dużo pomagasz ;)
    Podanie estetyczne, rozbudowane, wiek idealny. Czego chcieć więcej? Osoba idealna na te stanowisko.
    Na TAK!

• Lista
  9. Bladys

Bladys Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Moja osoba jest również jak najbardziej za twoją kandydaturą, jesteś jedną z nielicznych osób z bardzo dobrą opinią wśród graczy. Często zauważam Cię w grze i widzę, że jesteś naprawdę opanowaną osobą, która przydzielone obowiązki będzie wykonywała z przyjemnością i zaangażowaniem. Aktywność, staż na serwerze również są na + :) Serdecznie pozdrawiam

10. 994153

994153 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie Bardzo dobre ładnie napisane Odpowiedni wiek . No cóż myślę że ci się należy
    Nie brakuje mi tu nic i tekst naprawdę długi
    Nadajesz się do tej Ekipy

11. Elodien

Elodien Użytkownik

Docenione treści:
    7
    Jestem na TAK.
    Ładnie napisane i ogolnie zaslugujesz na pomocnika ;) mam nadzieję że Ci się uda :) powodzenia

12. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    "Podanie co tu dużo pisać, jest fenomenalne. Mogłam się w nie wczytać jak w ulubioną lekturę. Każdy podpunkt szczegółowo opisany. Zero jakichkolwiek błędów. Masz bogaty zasób słownictwa, z podania mogę wywnioskować, iż jesteś inteligentnym, dorosłym człowiekiem. Moja ocena nie wynika tylko z podania, aczkolwiek również z postawy, zachowania oraz ogólnego zdyscyplinowania na serwerze jak i znajomości zasad sawuar wiwr'u. Nie mogę sobie przypomnieć jaki byłeś na serwerze, choć często Ciebie widuję. Niemniej jednak, nie zmienia to całokształtu treści oraz cech charakteru jakie zawarte są w podaniu. I są apologiczne do cech jakie powinna mieć osoba pretendująca na to stanowisko. Nie mam żadnych obiekcji. Jestem definitywnie na Tak. " - Pearl
    TAK
    Tyle mam do powiedzenia :D

• Optymista Optymista x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  13. RastafariX

RastafariX Użytkownik

Docenione treści:
    2
    ja jestem na (czekajcie walne kolorek) Tak ... chociaż..............te panią znam praktycznie z siedzenia na Spawnie albo na arenie biegająca z siekierka i jakoś nigdy nie zauważyłem żeby komuś pomagała a jedynie widzę zachwalanie ze strony znajomych bo inni się nie wypowiedzą bo owej pani nie znają ,,,, wróć! jej nick wyróżnia się na czacie więc pewnie znają ale tylko z tego powodu :) zmienię na Neutral ale tylko dlatego że nie chcę nikomu zaszkodzić :) bo jakbym chciał to zrobić to byłoby Nie ale to i tak nic nie zmieni bo moje zdanie się tu nie liczy i własnie w tym monecie dokładnie o 04:57 zastanawiam się po co się tu udzielam xD więc czytajcie moje wypociny a ja idę spać.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Oboje dobrze wiemy, że mogłabyś dać z siebie więcej. Jakoś nie było mi dane zobaczyć, abyś pomagała na czacie więcej niż przeciętni Gracze. Twoja aktywność na Forum jest delikatnie mówiąc znikoma. O wiele niższa niż innych Graczy nie należących do Ekipy - 15 wiadomości przez 3 lata (słownie: piętnaście wiadomości przez trzy lata).

Pograj na CraftApple jeszcze trochę. Daj się poznać innym Graczom, z akcentem na tych spoza Twojej paczki. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "niesienie pomocy innym Cie satysfakcjonuje".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem oraz Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika.

A jeśli w sierpniu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

PS. Jestem przekonany, iż razem z Pysiaczkową napisałyście Podanie dla BeKi. Na zasadzie: "Napiszmy oboje, którąś z as przyjmą. <hehehe>"

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Pomocny Pomocny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę