Awwww...wymieniłeś mnie w członkach ekipy.:shy: Jestem na NIE Miałeś bana. Niestety dla mnie oznacza to, iż możesz sprawiać kłopoty. Nie widziałem Cie abyś pomagał, nawet sam to potwierdziłeś. A wiesz ludzie dzielą się na trzy grupy: - pomagał nawet gdy nie był pomocnikiem i pomaga nadal - pomagał jak nie był pomocnikiem, ale teraz nie pomaga - nie pomagał i nie pomaga i pomagać nie będzie Strasznie napisane podanie :/ Daj je komuś do przeczytania jeśli będziesz pisał następne. I naprawdę przesadziłeś z powiększeniem i wytłuszczeniem całej czcionki. Straciło na czytelności. Ciekawe ile by zajmowało miejsca pisane zwykłą. Ja też mam swoją ulubioną czcionkę i jej odcień, ale nie użyłbym jej do podania. PS Wszyscy, którzy piszą 'neutralny' tak na prawdę nie chcą Cie urazić pisząc "NIE". Gdyby chcieli pozostać neutralni to by się nie wypowiedzieli Ja swoje piszę jako wskazówki na przyszłość dla osób starających się dołączyć do ekipy
@Ok zmniejszyłem rozmiar tekstu ;p Three ale skoro to pomoc to po co pisać nie tak tylko po prostu wskazówka i wgl. to powinni się wypowiadać członkowie ekipy/Administracja a nie gracze to raczej traci sens i nie będę sprawiał problemów nie przeklinam nwm czy kiedyś widziałeś żebym napisał coś obraźliwego ?
To nie ja ... To musiał być ktoś inny nikt mi nie wierzy jednyny kajtym który cały czas ze mną gadał ! Ale no co było to było ...
A ja neutral widac ,ze sie napracowales na podaniem ale do pomocnika ci jeszcze troche brakuje Pomocnik musi byc przykladem a ty miales bana wedlug mnie gracze ktorzy mielo bana powinni miec automatyczny zakaz skladania podan Pozdrawiam Aidan [hr] Zmieniam zdanie jestem na nie potym jak zobaczylem jak spamisz na forum i jak sie klocisz z graczami jak napisza ,ze sa na nie.Przykro mi MsKornel Pozdrawiam Aidan
@Aidan Nie spamiłem z byle powodu. Viran chciał mi na konto wbić i chciał żebym bana dostał więc wiesz martwiłem się i nadal się stresuję zrozum. @Co jest nieczytelne? Usunąłem większość. Emotek