-_- wiek... naprawdę? Było już kiedyś pisane: wiek jest tylko liczbą. Czasem na uporządkowanie wiedzy. Czyli jeśli dobrze rozumiem gdyby napisał np. że ma 16 lat bylibyście na tak? To już podchodzi pod hipokryzję. Boicie się młodszych czy jak?
nazi ja mam 16 lat i mam wg. mnie ładne podanie i niektórzy są na nie to zależy od ich charakteru i systemy oceniania [hr] najważniejszy jest swój optymizm i pozytywne nastawienie do tego co robimy lub piszemy jak w tym przypadku. [hr] @MsKornel popraw to na Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: tak od III edycji skreśl te tak bo graczy mogą to w różny sposób odebrać. Np. może być pytanie Czy grasz od III edycji. I w tym przypadku to by wg. mnie było zrozumiała odpowiedz. Pamiętaj chce ci tylko pomóc zrób to tak jak uważasz. [hr] albo wpisz to tak gram tak ok. od 3 edycji
Kuba proszę spokojniej podajże nawet nie przeczytałeś podania, a warto. Kuba jak on patrzy na dany temat optymistycznie to ma duże szanse
No i teraz ja... MsKornel. Widuje Cię często na serwie. Starasz się pomagać. Jesteś miłą i kulturalną osobą. Nie będę spisywał "za" i "przeciw" bo nie ma sensu. Powiem krótko zwięźle i na temat. Może najwyższa pora dać szansę małolatom, którzy wiedzą czego chcą i szybko się uczą. Moja opinia: mega mocne TAK. P.S. cieszę się, że wybrałeś ZHP jako swoją drogę życia ;-) życzę Ci wielu przygód i jeszcze więcej przyjaźni I obyś był na tyle wytrwały i sumienny aby krzyż harcerski zalśnił na Twojej piersi. Pozdrawiam Kewin "shoga"
50/50. Podanie fajnie, czytelnie napisane. Wiek trochę za mały. Jak piszą moi rówieśnicy czasami Cię ponosi. Gram krótko na serwerze więc nie mogę stwierdzic jakie jest Twoje zachowanie i czy pomagasz czy też nie. Pozdrawiam "Frie" Feliks