Nie kojarzę Cię, ale wszyscy są do Ciebie negatywnie nastawieni, to ja dam Ci chociaż szansę jestem na TAK
mam prośbę... nie piszcie takich komentarzy do siebie bo tylko sobie wzajemnie szkodzicie... czasem lepiej zacisnąć zęby i przemilczeć wiele spraw a jeśli już nie da się czegoś przemilczeć to napisać do administracji lub prywatną wiadomość w celu wyjaśnienia
MychaTy... jak tak czytam Twoje komentarze to zastanawia mnie jedno... dlaczego w większości przypadków masz do ludzi jakieś problemy? zapamiętaj sobie na wieki wieków... Pokorne Ciele dwie krowy ssie!!! pokora i szacunek do innych czyni człowieka panem świata. jak napisałem wcześniej. zacisnąć zęby, nie komentować głupio i nie szukać zaczepki. Mamy być kolegami/znajomymi z serwera i osobami, które wzajemnie sobie pomagają. masz do kogoś o coś żal?? napisz mu prywatną wiadomość, a nie atakuj na forum gdzie każdy może przeczytać. w ten sposób nie tylko tej osobie niszczysz reputacje ale także i sobie a po jakimś czasie nikt nie będzie zwracał na Ciebie uwagi.
Podanie piękne. Wiek dobry ale jestem na NIE. Twoje zachowanie na forum (wulgaryzmy , notoryczne kłótnie i zaczepki) przekreśla Cię z kandydatury na tę rangę.