Na tak, dziś widziałem udzielałaś info nowemu graczowi I po tym jak napisałaś, wydaje mi się, że jesteś OK.
Pearl jestem na tak,ty się nadasz super a ja jestem za młody mam 12 lat.Podanie doskonałe kolaże cię z serwera. 3xtak przechodzisz xD [hr] Życze ci powodzeni i wpadnij na moje podanie i oceń taka jest moja proźba.Powodzenia
Jprld. Pearl napisz dziękuję jeszcze 100 razy... Po co jebiesz zbędne posty? Spam się robi. A Infiniter i tak nie czyta opini innych graczy. Ale jak ktoś chce znać moje zdanie, to oczywiście jestem na nie
N9q mógł byś przynajmniej napisać coś nowego. Spodziewałam się ciebie i twojego perfidnego komentarza. Masz racje, XInfiniterX nie czyta postów,więc twoja opinia była zbędna. Nie mniej jednak dzięki komentowaniu wiem co poniektórzy sobie o mnie myślą. A propos dziękowania, tego wymaga kultura. Najwyraźniej u ciebie jej brak.
Nie wiem czy zauważyłaś, ale nikt normalny tak nie robi [hr] Skoro mówisz o kulturze, "Ciebie" pisze się z dużej litery i "Twoja" też
Czyżbyś mi imputował, iż jestem nienormalna?! Posłuchaj mnie, nie będę z Tobą polemizowała, aby nie robić spamu. Bardzo bym prosiła o o zabranie Twojej osoby oraz charakteru z tego wątku. Ps. Bardzo dziękuję Marks02, za Twój komentarz.
zeby pisac z duzej "Ciebie" trzeba miec do tej osoby szacunek, a w stosunku do ciebie raczej nikt go nie ma ;>
N9q nie czepiaj się xd To że straciłeś rangę nie znaczy, że masz się wyżywać na innych. I żeby nie było tylko objaśniam, bo po tym co napisałem, większość miała bóle do mnie za nic i że pieskiem infiego jestem co jest nie prawdą.... Nie rozumiem także o co im chodzi. Mam nadziej N9q, że po tym co napisałem, nie zachce Ci się pisać obelg na mnie. Jak mówiłem reszta już wyzywała mnie za nic. A podanie naprawdę mi się podoba. Racja. Infi nie patrzy na komenty ale wiadomo. Trzeba znać opinie innych graczy o sobie. Tak więc pozdrawiam was wszystkich [hr] No i dodam jeszcze, że skoro chce dziękować to ma prawo. Świadczy to o jej dobrej osobie. Takich ludzi na tym świecie jest niestety mało :/ Polska to wolny kraj (na papierze ^^) więc może mówić co zechce. [hr] Patrzajcie co wystukałem na telefonie przed Makiem xD Pozdrawiam was z Kłodzka