Dokładny nick w grze: Londa Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-3 godz Ile masz lat: 16 Jak długo grasz w minecraft: 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 7 miesiecy Kto jest adminem: XinfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Byłam administratorką Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód Dlaczego ty: Emm myślę że może będę dobrą chatmoderatorką. Jestem pomocna, mam cierpliwosc w miare duza i zawsze czytam co inni gracze piszą na czacie. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Klaudyna. Jak wcześniej pisałam juz podanie lecz z konta mojej kuzynki. Mieszkam u Klary (Eniry) bo jestem na wakacjach. Mieszkam w skromnej wsi. Lubie mieć kotki,kury,kaczki itd. lubię też hodować rośliny np mieć własny ogródek czy coś Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Otwieranie drzwi na cudzych cuboidach/ Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak Gdzie jest podstrona ekipa: W dziale Ekipa i Rekrutacja Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnowanie graczy, ogarniac chat, i regularnie pisać posty na forum. PS grałam bardzo rzadko. Grałam pod innym nickiem. Nie pamietam nazwy konta.