Imię: Krzysztof Dokładny nick w grze: Nowy Mapper Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W weekend 10h a w tygodniu zobaczymy (idzie lato to 8 tu i 8 tu XD) creative i survival Data urodzenia: 17.03.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Daty dokładnie ale chyba 30.09.2014 od wersji 1.2.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Tydzień Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie (na żadnym) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer jest fajny (tyle mam pomysłów, że się tutaj nie zmieszczą XD) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7day Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Jestem miłą i kulturalną osobą, potrafię pomóc i lubię to robić dlatego chce być Pomocnikiem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam się co się stało itp. spróbuje na spokojnie to ogarnąć Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne! Opisz swoją osobę: Jestem 13 letnim chłopakiem. Pragnę pomóc jak największej ilości serwerów... Jestem kulturalny i przyjacielski, trochę szalony XD. Nie posiadam swojego serwera, gdyż nie stać mnie na to XD. Posiadam cierpliwość i podczas sprawdzania to nie wygląda tak: Witam Witaj (i ta osoba tam coś na yt ogląda) No to brak współpracy ... Potrafię pomagać Określ swoją dyspozycyjność: W weekend 10h a w tygodniu zobaczymy (idzie lato to 8 tu i 8 tu XD) Umotywowanie podania: Potrafię bardzo dobrze sprawdzać ludzi itp.Jestem ogarnięty i dzięki mnie na serwerze będzie miła atmosfera!
Krzysztof najpierw + + Podanie estetyczne + po podaniu widzę że jesteś miły - Nie widuję cię na serwerze - nie widuję cię więc nie pomagasz graczom - słaba aktywność na forum , krótki staż - twoje Umotywowanie nie motywuje mnie żebyś ty został Pomocnikiem Podsumowując jestem na Duże NIE Pozdrawiam Emstuś :#
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.