Imię: Borys Dokładny nick w grze: Assassin8282pl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: najchetniej na creative i survival Data urodzenia: 29.11.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ohoho cos alpha 5lat temu Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016-07-02 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Mialem pare serverow dosc znanych, adminem tez bylem czy helperem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mi wszystko pasuje! Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Przede wszystkim musi dbac o server, moze kickowac czy mutowac. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Server mi sie spodobal, lubie pomagac ludziom i do tego chcialbym zeby ten server bardzo sie rozwinal W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zmutuje, wytlumacze ktos bedzie skakal wyrzuce go Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jako ze moj charakter jest specyficzny nie umiem tego ocenic ale raczej tak Opisz swoją osobę: Jestem usmiechnietym 15latkiem, ktory wielbi swoje zycie nie lubi przeklinac jest na prawde uczciwy. Szanuje swoja prace jak i rowiesnikow. Lubie spedzac czas z przyjaciolmi lub w dobrych rozgrywkach. Określ swoją dyspozycyjność: Mozna na mnie liczyc i nie da sie polec! Borys B)