MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na moda/pomocnika.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Trivcioo, 13 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trivcioo

Trivcioo Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Borys :)
    Dokładny nick w grze: Assassin8282pl
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: najchetniej na creative i survival
    Data urodzenia: 29.11.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ohoho cos alpha 5lat temu
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016-07-02
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Mialem pare serverow dosc znanych, adminem tez bylem czy helperem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mi wszystko pasuje!
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Przede wszystkim musi dbac o server, moze kickowac czy mutowac.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Server mi sie spodobal, lubie pomagac ludziom i do tego chcialbym zeby ten server bardzo sie rozwinal :D
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zmutuje, wytlumacze ktos bedzie skakal wyrzuce go :)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jako ze moj charakter jest specyficzny nie umiem tego ocenic ale raczej tak
    Opisz swoją osobę: Jestem usmiechnietym 15latkiem, ktory wielbi swoje zycie nie lubi przeklinac jest na prawde uczciwy. Szanuje swoja prace jak i rowiesnikow. Lubie spedzac czas z przyjaciolmi lub w dobrych rozgrywkach.
    Określ swoją dyspozycyjność: Mozna na mnie liczyc i nie da sie polec!

Borys B)

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę