Imię: Sonia Mój Nick: Kingaaaa Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na survivalu a w grze przebywam ok 1-7 godzin dziennie (zależy czy mi sie chce grać) Data urodzenia: 12.08.2001 Rozpoczęcie grania w minecraft: Wersja nie wiem ale rok 2011 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rok 2014 chyba Lipiec Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłam karana Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: -Pozbyć się tych lagów które przeszkadzają w grze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Utrzymywanie kultury na chacie - Pozbycie się cheterów -Zgłaszanie błędów do administracji i modów - wykonywanie zadań przydzielonych przez administrację KOMENDY: - /mute np. /mute Kingaaaa 1y (1-year-rok) - /kick np. /kick Kingaaaa Spam Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Nie raz widziałam na chacie przekleństwa ,wyzwiska, itp. Chce to załagodzić bo ten serwer stanie się jeszcze lepszy gdy nie będzie tam takich akcji W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Próbuję dowiedzieć się o co poszło i kto jest tu ,,poszkodowany" potem staram się jakoś ,,wplątać w rozmowę" i załagodzić kłótnię. Jeżeli nie pomoże to próbuję dalej tłumaczyć i prowadzić powoli do ,,przeprosin". Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak lubię pomagać pracować w grupie. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem sympatyczną miłą osobą. Lubię pomagać innym i łagodzić konflikty. (Nie wiem czemu lubię to robić xD) Jestem zawsze na zawołanie. Lubię być komuś potrzebna. Łagodzę kłótnie bardzo szybko (taki dar xD). Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze można mnie spotkać w weekendy od godziny 9:00 - 21:30 nie wcześniej nie puźniej. Umotywowanie podania: Jeśli się dostane będę pełna radości i dumy, że jestem Pomocnikiem na tak wspaniałym serwerze z tak wspaniałą Administracją i Ludźmi. UMIESZ LICZYĆ? LICZ NA SIEBIE!