MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie na pomocnika] GirlGamersPL

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika GirlGamersPL, 29 Marzec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. viola

viola Użytkownik

Docenione treści:
    0
    GirlGamersPL, Twoja cierpliwość jest godna pochwały. I wiem, że nasze posty pod Twoim podaniem są gów.. warte, no bo Infi ich ponoć nie czyta i ok. W takim razie pytam się- jaką wartość dla Infiego ( Craftapple.PL) ma Twoje starannie napisane podanie? Chyba żadne, skoro Władca tego serwera omija je juz 2 tygodnie. Patrząc na ekipę to są narazie w niej same osobniki męskie, stąd taka sugestia, że Infi foruje tylko chłopaków, albo dziewczyn się boi. Mam trochę żal do osób w Administracji, macie więcej do powiedzenia niz My gracze, a stać Was tylko na napisanie posta (..tak, nie , bo....). szanuję Was wszystkich, ponieważ nie znam nikogo z Was osobiście, więc obiektywnie odnioslam się do w/w sytuacji. Przepraszam, jesli kogoś uraziłam jakimkolwiek słowem. :)

Reklama
  2. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Droga violu, mogłem zrobić co w mojej mocy, czyli mówić, żeby nie dopytywać o rangę. Ja nie decyduję jednak kto w ekipie ma być a kto nie. Co do podania, prawda. Naprawdę to podanie pobiło wszelki rekord. 2 tygodnie to zdecydowanie długo, mimo wszystko bardzo doceniam cierpliwość kandydatki :) Jest to godna a zarazem chwalebna cecha u pomocników modów etc. Jak mówiłem, zrobiłem co mogłem, nie będę specjalnie samemu dopytywał, ponieważ nie chce zaprzepaścić szans Girl :/ To tyle z mojej strony, pozdrawiam serdecznie :)

3. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Ciocia Marysia mowi ci ze

//akceptuje.

4. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.