Dokładny nick w grze: MotylekxD1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin w dzień szkolny, w dzień wolny nawet 10 godzin. Ile masz lat: Lat mam 13. Jeżeli chodzi o ortografie to nie musicie się bać. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serverze creative, ale też od krótszego czasu wchodzę na server seablock. Jak długo grasz w Minecraft: W Minecrafta gram 3-4 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Grałam rok, później dwu miesięczna przerwa i znowu tutaj powróciłam. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałam bana, i mam nadzieje, że go nigdy nie dostane! Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: 8 listopada 2015 kupiłam sobie tutaj rangę S-Vip. I to tylko tyle z rang na tym serverze... Czy znasz komendy Pomocnika: Za wiele to nie znam, ale na pewno jedną z komend jest /kick [nick gracza] [powód]. Dlaczego Ty: Nigdy nie pełniłam tego typu roli na żadnym serverze, lecz bardzo bym chciała. Zawsze się przyglądałam pracy Pomocników na serverach Minecrafta. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Olivia. Chodzę do klasy 1a Gimnazjum. Mieszkam w małej miejscowości pod Opolem. Interesuje się pracą w policji, i przeprowadzeniu się do Łodzi (oczywiście w przyszłości). Mam starszego brata, chomika, oraz psa. Moim ulubionym serialem jest Komisarz Alex, a ulubiona seria filmów to Szybcy i wściekli. Jetem miła, pomocna, dobra. Posiadam też małą duszę artystki. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jeszcze się nie spotkałam, ale jak znajdę dam Wam znać Wymień kilku członków ekipy: Administratorzy: -XInfiniterX -xXSoniaXx ViceAdministracja: -ThreeEyedMaster Moderatorzy (Mod): -Marcinek7 -Puma_Poland -Sune1984 Pomocnicy: -CharmingFlame -Ladavi -WildBitc -shoga -LukDub -lucklucky10 -Yumisiek Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnowanie porządku na serverze (czyli niezaśmiecanie czatu, przeklinanie), kickowanie osób, które nie przestrzegają regulaminu chatu (spamowanie, przeklinanie...),pomoc nowym/innym graczom. Mam nadzieje, że moje podanie jest dobrze napisane. Wiem, że na pewno nie będę posiadać tej rangi, ale może jest 2% szans, że jednak ją dostane. Jeżeli popełniłam jakieś błędy to najmocniej przepraszam. Życzę powodzenia innym użytkownikom!
Jestem na Nie. Pewne punkty są nie na temat [Minus] Brak doświadczenia [Neutral] Administracja nie zalicza się do ekipy, co świadczy o nieprzeczytaniu regulaminu [Minus] Nie widzę Cie na serwerze, a jeżeli już to nie pomagasz [Minus] Pomocnik ma tylko tą komendę, która napisałaś, czyli nie przeczytałaś poradnika [Minus] Nie wymieniłaś bugów [Minus] Przyda się pomocnik na creative [Plus] NIESTETY, więcej minusów, czyli jestem definitywnie na NIE. Powodzenia za miesiąc, chyba że uda Ci się zdobyć tą rangę teraz. Pozdrawiam, powodzenia.