pat277 Co masz na myśli ? wymiatacz23 nie kłuć się - bo mogę być na Nie z byle jakiego powodu związanego z Podaniem.
????Bleo120 kłóć (**) -_- Mam na myśli że nie tylko ty grasz w te dni i te godziny. Pozdrawiam pat277!
Czasem mi się coś z kompem dzieje, lub z Minecraftem - teraz mam tyle wirusów na kompie, że jak tylko wejdę to mi sie wszystko ścina. Czasem to dopiero wieczorem wchodzę, bo wcześniej nie mogę. Z resztą mam też swoje życie i nie mam zamiaru całego życia spędzać przed kompem.
Tak się zastanawiam, że wam się chce tyle pisać pod tymi podaniami, a ja tego nawet nie biorę pod uwagę. Sprawdzanie podań to już taka nabyta wprawa, jak się sprawdzi sryliard podań to już nawet się nie chce czytać kolejnych, i wystarczy samo spojrzenie i się wie A co do podania to cóż. . . wstrzymam się jeszcze. PS: dodałem ankietę jak coś.
Szanowni gracze, bawią mnie wasze stwierdzenia typu: " nie jestes uprzejmy", "nie pomagasz" itd. Ludzie to jest SURVIVAL a nie jakiś EDEN. Walczycie o przetrwanie i macie być cacy i mili? :cukiereczki" xd. Wymiatacz jestem na TAK P.s. właśnie dziś Jakis "MIŁY i Uprzejmy" na niewidce mi psa ukatrupił na spawnie- dzięki xd
Tak Viran masz racje, jako pomocnik masz obowiązek udzielić informacji graczowi, lub dać wskazówkę gdzie jest info. Ale jako gracz wcale nie musisz być mily jak ktoś woła itki, patyki itd. i 100 razy tłumaczyć jak ktoś pyta o to, co jest na tabliczkach w Ratuszu. Dla mnie to zwyczajne lenistwo i wygodnictwo które niestey psuje zabawe Pomocnikom, a przecież Wy tez macie prawo do zabawy i gry na serwie xd
Ja tam nie rzucam itkami na lewo i prawo. Mówie tylko zeby byc milym a, nie rozdawac diaxy bo, ktos chcial xd.
Jestem na tak , zawsze pomoze , czasem mu sie zdarzy zdenerwowac , ale nie tylko mu kazdemu sie zdarzy
Trudna decyzja.. Podanie ładne , estetyczne i bez błędne a graczy miły i uprzejmy a co najważniejsze pomocny. Tylko te wybuchy emocji i wulgarne słownictwo :/// Chociaż , dałabym mu szansę ale warunek jest taki że zatrzyma dla siebie te wulgaryzmy i emocje. Na razie małe TAK
Pat idź nabijać posty gdzie indziej, miliard twoich wypowiedzi w tym podaniu są bezsensowne, byle tylko były. Co do podania. Stanowcze NIE. Zachowanie nie przystaje dla pomocnika. Nie wierzę że się zmieni. poza tym 3 głosy "za" są tak o. Jako że ziomekrpk i marysia są jego kumplami, nie daliby nie + głosowanie sam na siebie?