MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika LaserGirl, 28 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaserGirl

LaserGirl LaserGirl

Docenione treści:
    7
    Imię:Oliwia
    Dokładny nick w grze: LaserGirl
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3-4 godz. najczęściej na creative i na survivalu , a czasami na skyblocku
    Data urodzenia: 14.10.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęłam na wersji 1.8.9 w 2015 roku
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 24.09.2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie , nigdy
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dla mnie wszystko jest w porządku.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Uprawnienia:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Obowiązki
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bardzo lubie pomagac innym a czasami na chacie jest brak porządku .
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powiedziałabym żeby sie uspokoili , zapytałabym pózniej co się stało , posłuchałabym obydwu stron i zastosuje odpowiednie rozwiązanie
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak , posiadam
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Oliwia i myślę że jestem miłą osobą . .Jeśli chodzi o szkołę to moim ulubionym przedmiotem jest w-f . Moje zajęcia pozalekcyjne to j.angielski i tenis ziemny . Interesuje się też informatyką .Lubie też nawiązywać nowe kontakty z ludźmi .
    Określ swoją dyspozycyjność:Z rana 10.00-13.00 wieczorem 19.00-21.30
    Umotywowanie podania:Chciałabym się dostać na range Pomocnik . Dziękuje za uwagę .

#1 LaserGirl, 28 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 28 Czerwiec 2017
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Witaj Oliwio.

Pozwól, iż przedstawię Tobie plusy i minusy Twojego podania według mojej subiektywnej opinii.

PLUSY:

-Posiadałaś funkcję Pomocnika lub podobną,
    -Nie byłaś karana,

NEUTRAL:
    -Możliwe, iż znasz obowiązki i uprawnienia Pomocnika, lecz nadal to kopiuj-wklej. Jednakże mogłabyś się tutaj bardziej rozpisać skoro pełniłaś ową rolę.

MINUSY:
    -Mało rozpisane punkty,
    -Nie pełna data urodzenia,
    -Nie przekonujące umotywowanie.

Jako iż nie spotkałam Ciebie na serwerze, może się mijamy (nie wiem), pełniłaś rangę Pomocnika bądź podobną (mogłaś napisać jaka to ranga była), nie byłaś karana muszę podjąć decyzję. Niby jestem na tak, ale również na nie, gdyż PLUSY wraz z MINUSAMI się w miarę równoważą wstrzymuję się od głosu.

Pozdrawiam, Crytal.

3. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj

nie widziałam cie na serwerze, nie udziela się na forum, nie pełna data urodzenia

Jak na razie powstrzymuje się od głosu

4. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Cześć,
    Napiszę krótko i na temat. Gram codziennie w tych godzinach i być może raz/dwa widziałem Twój nick, ale nie gdy pomagałaś, lecz gdy sobie sprawdzałem listę aktywnych Graczy. Zatem pomocy z Twojej strony nie widziałem (Przynajmniej na survivalu). Co do Podania to takie dość ubogie, wszystko pisane zwięźle i krótko. O aktywności na Forum nie wspomnę, bo u Ciebie jest prawie zerowa.
    Ps. Jeszcze wracając do Podania, skąd Ci się wziął ten podpunkt? :
    Nie oddaje głosu, gdyż może pomagasz na innych trybach niż survival.

Pozdrawiam RR

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę