MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika RADDIIPLAYER, 7 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RADDIIPLAYER

RADDIIPLAYER Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imie:Hubert
    Dokładny nick w grze: raddii Data urodznia; 2002 .09.3

Ile czasu spędzam w grze? około 7 godzin. Na jakich serwerach ? Oczywiście że Mc.CraftApple.pl
    Ile czasu gram w Minecraft i od jakiej wersji? Gram od wersji 1.1
    Rozpoczęcie gry na CraftApple Czerwiec 2016
    Nigdy nie byłem zbanowany na CraftApple lub forum
    Czy posiadasz range premium ? Nie.
    Co chce zmienić na CraftApple? 1: Dodać nowe tryby- battle,polega na tym że gracz wybiera drużyne A lub B
    w tej o to mini gierce chodzi o zdobycie flagi drużyny A( Zieloni) Lub B (Niebiescy) są kity /kit górnik ,wojownik,
    łucznik,budowniczy gra trwa od 15 do 30 minut 2: Nowy tryb : pvp czyli pvp :p
    Z kitami takimi jak : Premium vip ,gracz
    Pomocnik posiada następujące uprawnienia: Mutowanie,kickowanie opowiązkiem pomocnika są Dbanie o spokój na serwerze oraz utrzymywanie serwera. oraz pomaganie administarcji moderatorom i vice administartorów .Uczestniczenie w życiu serwera.
    Dlaczego chce zostać pomocnikiem?
    1: Na innych serwerach byłem nim pare razy więc się na tym znam
    2:Umiem pracować w grupie
    3: Jestem miłym człowiekiem
    4:Jestem ambitnym
    Konflikty będe łagodził tak : Jeśli będą to wyzywki =mute wulgarny nick:Skarga na forum oraz wulgaryzmy/mute ,kick
    5:denerwowanie=
    skarga na forum
    Czy posiadam umiejętność współpracy z ludźmi tak jak wcześniej pisałem=tak posiadam te umiejętność
    O mnie
    Hej! mam na Imie Hubert mam 15 lat moim marzeniem jest zostanie pomocnikiem na CA.
    Od 10 latka zawsze chciałem założyć serwer w Miniecraft który był by bardzo popularny. Lubie administracje oraz ją szanuje umiem szanować graczy. Nie lubie cheaterów/hakerów /griferów . Ku chwale CraftApple!!!!
    Oczywiście jestem miłą kreatywną i wspaniałą osobą tak jak wpominałem o cheaterach nie lubie takich jak: PinkiLest i HakerPinki jest to ta sama osoba która planuje dziś o 24:00 zniszczyć CA . Tępić Cheaterów!!!!!
    W Minecrafcie podobają mi sie Moby są coraz fajniejsze !
    Moja dyspozycyjność 1 h lub 2 h w poniedziałki ,wtorki,środy,czwartki,piątki w soboty w niedziele jestem prawie cały czas
    Umotywowanie podania: Mam nadzieje że dostane się do tej ekipy KU CHWALE CRAFTAPPLE!!!!!!!

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę