MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

PODANIE NA POMOCNIKA

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Nadialka, 23 November 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nadialka

Nadialka Użytkownik

Imię:Nadia
    Nick na CraftApple:Nadziulas
    Na CraftApple przebywam dość dużo czasu wchodze na dzien tak z 3 razy i gram około 2 godzinki lub więcej najwiecej gram na survival.Gram obecnie tylko na tym serwerze kiedyś grałam troche na innym
    Data urodzenia 11.08.2002
    Rok rozpoczęcia gry w mc to 2014 wersja chyba 1.8.1
    zaczęłam grać na craftapple w 2016 lub 1015 roku nie pamiętam
    Nigdy nie byłam karana na serwerze i na forum.
    Nie posiadam rangi PREMIUM
    Nic bym nie chciała zmienić dla mnie jest najfajniejszym serwerem z wszytskich survivial i innych creative itp
    Obowiazki to pilnowanie chatu i pomaganie innym graczom ,Uprawnienia to:kick,mutowanie nie pamietam wiecej ;(
    Chciałabym być pomocnkiem ponieważ lubie pomagać innym graczom i ciesze się że oni sie ciesza ze im pomoglam XD
    załagodze konflikty poprzez mutowanie tylko na krotko zeby wiedzial o co chodzi albo go kickne i napisze przy kicku że kick za kłotnie lub przeklinanie
    Posiadam umiejętności wspópracy z ludzi dlatego sie zgłaszam na pomocnika XD
    Jestem miła dziewczyną która bardzo lubi pomagać innym.Bardzo lubie zwierzęta a szczególnie psy koty i papugi <3.Uwielbiam budować różne rzeczy a potrafie budowac w mc bo jakoś jak byłam mała to sie bawiłam lego.Uwilbiam wysokość zawsze jak jade na narty to uwielbiam jechać krzesełkiem <3.lubie gotować i robić różne ciastka .
    Najbardziej lubie w mc to że jest jak prawdziwe życie są zwierzęta istnieje takie cos jak głód.
    W każdej chwili jeżeli bedziemy w kontakcie możecie mi napisac abym weszla to wejde natychmiast XD
    Bardzo chce być pomocnikiem myśle że się nadaję ponieważ juz nawet sporo gram w mc ;) proszę o odpowiedź

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Brak wzoru, do odpowiedzi muszą być jeszcze pytania.
    Błędy w podaniu.
    W niektórych pytaniach odpowiedziałaś nieprzekonująco lub na 'odwal się'

Jestem na NIE

3. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Nie bedę tutaj się rozpisywać o ,,czymś'' co jest w podaniu, bo tak naprawdę trudno znaleźć coś wartościowego.
    Podanie jest bez tego Wzoru ----> KLIK
    Radzę też dobrze zapoznać się z Obowiązkami Pomocnika ----> KLIK
    I najważniejszym czyli Regulaminem ----> KLIK
    Moja Ocena To :

NIE

4. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

RoyalSteve i GepardsPL coś powiedzieli, lecz wytłumaczę dokładniej.

Zacznijmy od początku:
    1. Bądź aktywna na forum jak i w grze, pokaż że naprawdę lubisz pomagać i że nie robisz tego tylko dla prefiksu czy rangi PREMIUM.
    2. Pisz bez błędów, ogarnij trochę ortografię, włącz autokorektę, a na pewno nie będziesz popełniać błędów ortograficznych.
    3. Odczekaj 30 dni i przeczytaj Regulamin Serwerów Craftapple.
    4. Złóż ponownie podanie, jeżeli nie wiesz jak odpowiadać na niektóre pytania sprawdź co napisali w tych punktach inni którzy zostali pomocnikiem, ale nie kopiuj ich.
    5. Wklej wzór: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/
    6. Odpowiedz na pytania.
    7. Staraj nie używać się emotikon lub 'XD', to naprawdę psuje podanie i nie wygląda estetycznie.
    8. Wprowadź prefiks [Podanie] Nick
    9. Kliknij "Napisz nowy temat"
    10. Czekaj na odpowiedź administracji.

Powodzenia.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page