MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by GrzegorzB, 13 January 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GrzegorzB

GrzegorzB Użytkownik

Imię: Grzegorz
    Dokładny nick w grze: GrzesiekB
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam 2-5h w grze,
    Data urodzenia: Rocznik 2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minerafta zacząłem grać 8 lat temu pamiętam jeszcze wersje 1.8 bukkita.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Kiedyś o ile się nie myle grałem na tym serwerze pod innym nickiem, na nowym koncie jestem od 2 dni.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłem ukarany.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie posiadam rangi premium na CraftApple, aczkolwiek mógłbym ją nawet kupić bez problemu.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ten podpunkt zachowam w tajemnicy, i moje propozycje ukażę, gdy podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie ;)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik posiada zestaw komend :
    /kick, /mute, /unmute, /tempmute.
    Oraz do obowiązków Pomocnika należą :
    - Pomaganie Moderatorom oraz Adminom w ogarnianiu chatu.
    - Zgłaszanie błędów, bugów do Administracji
    - Uczestniczenie w życiu serwera i dyskutowanie na forum.
    - Zbieranie dowodów, do późniejszego ukazania podczas karania.
    - Być oczywiście dyspozycyjny

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chciałbym sprawdzić się na tej posadzie, pomagając graczom w grze, jak i Administracji w prowadzeniu serwera. Umiem załagodzić i wyjaśnić spory między graczami, jestem stanowczy, naprzód myślę - potem robię, aczkolwiek niektórzy mówią, że odwrotnie ;P , moim jedynym minusem jest to, że nie udzielałem się na forum (przepraszam bardzo za to, tak jak wspomniałem nowe konto mam od 2 dni.)
    Moja ortografia i poprawność wysławiania się jest na wysokim poziomie.
    Znam język Angielski i Niemiecki.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Naprzód kontaktuje się z Administracją jeśli jest online, jeśli nie - jestem sprawiedliwy i przyznam rację tylko temu, kto ją ma, nie jestem przekupny oraz nie lecę na pieniądze.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, w przeszłości nawet byłem w ekipach/Administracjach wielkich serwerów, oraz stawiałem własne, przy współpracy z hostingowniami.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miłym, inteligentnym i wesołym świrem, w wolnych chwilach gram na gitarze elektrycznej, uprawiam sport, jeżdżę na rowerze, prze telefonie jestem prawie cały czas więc jestem bardzo dyspozycyjny. :D W wolnych chwilach również uczę się języka C++.
    Jestem kreatywny i pomysłowy - z resztą jeśli będę miał okazję, pokaże to na stanowisku pomocnika.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się społeczność graczy, bo tylko dzięki niej, ta gra może istnieć.
    Określ swoją dyspozycyjność: 24/h w wyjątkiem kilku godzin snu ;P Aczkolwiek nie jestem jakimś nolifem i wiadomo, że prawdziwe życie jest ważniejsze niż komputer.
    Umotywowanie podania: Bardzo proszę rozpatrzyć moje podanie, chciałbym swoją osobą umocnić tą sieć, aby była bardziej rozbudowana, jeszcze przyjemniej się na niej grało i panował na niej porządek.
    Pozdrawiam wszystkich czytających moje podanie i wypowiadających swoją opinię poniżej,
    Grzegorz

• Burak Burak x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

<wewnętrzny krzyk>

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie. A to w połączeniu z faktem, iż grasz na CraftApple od niedawna przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TeamSpeak. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page