Dokładny nick w grze: kubalekpl1312 (został on wymyślony gdy miałem zaledwie 11 lat dlatego trochę dziwny) Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-4 godzin dziennie. Ile masz lat:16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival, lecz inne też znam i czasem bywam. Jak długo grasz w Minecraft: Od 2010 roku. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od tygodnia. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem, nie zamierzam. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem różne funkcje od chatmoda do Admina. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) (powód) Dlaczego Ty: Lubię pomagać innym gdy tylko mogę, dlatego też, chciałbym sprawować rolę na serwerze jako pomocnik i ogarniać czat i czynić go lepszym dla graczy. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Jakub pochodzę z woj. Opolskiego mam 16 lat i interesuję się informatyką i fizyką. Uważam się za osobę odpowiedzialną i stanowczą. Łatwo nawiązuje nowe znajomości i lubię pracować z innymi. Słucham Czarnego Rapu i Rocka. Od czasu do czasu lubię zagrać w Cs:Go czy Dota 2. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: takowych na razie nie znalazłem Wymień kilku członków ekipy: Admini: XInfiniterX, Wioletta, xXSoniaXx Vadmin: ThreeEyedMaster Mod: Marcinek7, Sune1984 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomaganie członkom ekipy serwera[/font] - Pilnować kultury na czacie w grze - Udzielać się na serwerze i brać udział w jego życiu. - Pomagać graczom