MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Krzesel, 4 Wrzesień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzesel

Krzesel Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: kubalekpl1312 (został on wymyślony gdy miałem zaledwie 11 lat dlatego trochę dziwny)
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-4 godzin dziennie.
    Ile masz lat:16
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival, lecz inne też znam i czasem bywam.
    Jak długo grasz w Minecraft: Od 2010 roku.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od tygodnia.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem, nie zamierzam.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem różne funkcje od chatmoda do Admina.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) (powód)
    Dlaczego Ty: Lubię pomagać innym gdy tylko mogę, dlatego też, chciałbym sprawować rolę na serwerze jako pomocnik i ogarniać czat i czynić go lepszym dla graczy.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Jakub pochodzę z woj. Opolskiego mam 16 lat i interesuję się informatyką i fizyką. Uważam się za osobę odpowiedzialną i stanowczą. Łatwo nawiązuje nowe znajomości i lubię pracować z innymi. Słucham Czarnego Rapu i Rocka. Od czasu do czasu lubię zagrać w Cs:Go czy Dota 2.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: takowych na razie nie znalazłem :)
    Wymień kilku członków ekipy: Admini: XInfiniterX, Wioletta, xXSoniaXx Vadmin: ThreeEyedMaster Mod: Marcinek7, Sune1984
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    - Pomaganie członkom ekipy serwera[/font]
    - Pilnować kultury na czacie w grze
    - Udzielać się na serwerze i brać udział w jego życiu.
    - Pomagać graczom

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę