Dokładny nick w grze: STGC Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:30 minut dziennie w weekendy 2 godziny Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative Jak długo grasz w Minecraft: od lutego 2013 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od 26.02.2015 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika : kick nick wyrzucenie użytkownika z serwera. Dlaczego Ty: Myślę ,że moje doświadczenie na serwerze jest długie na tyle a bym mógł pełnić taką funkcje. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Szymon i 14 lat chodzę do drugiej gimnazjum. Mieszkam w województwie Łódzkim. Mam prywatny serwer Minecraft na którym gram z kolegą. Lubię Historię, montowanie filmów. Jestem średnim uczniem. Umiem dobrze budować domy, zamki oraz znam wiele mechanizmów. Oraz komend. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze Czasami na survivalu wypadają dwa klocki a powinien jeden. Oraz dirt który niby niszczymy i tak później znów się pojawia. Wymień kilku członków ekipy: XInFiniterX- Administrator Marcinek7-Moderator Yumisiek- Pomocnik Jakie obowiązki ma Pomocnikomaganie Moderatorą w ogarnieniu czatu i zgłaszanie problemów Adminom.Być aktywnym i czynnie działać w życiu serwera. Wyjaśniać użytkowniką działanie komend.