MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika mihal1234, 1 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mihal1234

mihal1234 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam na imię Michał.Nazwa w grze to mihal1234.Mam 14 lat.W grze spędzam około 4-7 godzin dziennie.:)Mój ulubiony i jedyny serwerem na jakim gram to craftapple.:)W minecraft gram około 6 lat. na craftapple gram około 2 tygodnie.Nie byłem nigdy karany na serwerze i forum.<mam_pomysl>Pełniłem kiedyś podobną funkcję na serwer CENZURA, ostrzeżenie 3 lata temu.Chciał bym zmienić na craftapple sklep i ułatwić graczom którzy kupują coś masowo na przykład ziemię w dużych ilościach np. na część wyspy.Jak ktoś kupuje 500 bloków to dostaje np. 10% rabatu a 1000 to 25% rabatu.Pomocnik może mutować i wyrzucać graczy z serwera.Chciałbym zostać pomocnikiem bo lubię pomagać ludziom, często pomagam bezinteresownie nie oczekuje odwdzięczenia od innych.Przy konflikcie najpierw uspokajam graczy a potem wysłuchuje obu wersji zdarzeń które zaszły i potem staram się wyjaśnić sytuację i odpowiedni ukarać winowajce jeśli jest to coś poważniejszego a jeśli nie to tylko upomnieć.Potrafię współpracować z ludźmi nauczyłem się tego na poprzednim serwerze i od tamtej pory zawsze gram w grupach obecnie na skyblock gram sam ale szukam nowego gracza do współpracy w grze.Nienawidzę grac samemu dlatego zawsze szukam kolegi do gry.Lubię gry zespołowe,lub strategiczne.Często gram również w siatkówkę i jeździć na rowerze.Mam 180 cm wzrostu.Mam krótkie włosy i brązowe oczy.Mój obecny nick nie zmienił sie od 6 lat od początku gry w minecraft,wziął się od tego że się spieszyłem przy pierwszym uruchomieniu gry i zamiast michał1234 napisałem mihal1234 i tak się przyjęło i od 6 lat nie miałem zamiaru go zmieniać.Na wakacjach będę często na serwerze a w roku szkolnym trochę rzadziej ale też często telefonu nie używam ale po powrocie zawsze sprawdzam skype i jak tylko będę dostępny i będę potrzebny od razu wejdę na serwer pomóc.Chciałbym dostać tą rangę żeby lepiej pomagać graczom w ich problemach.

Pozdrawiam Michał:D.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę