Imię: Aleksandra Dokładny nick w grze: coss Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem w grze codziennie po 2 godziny na serwerze creative. Data urodzenia: 28.10.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam nazwy ale gram od początku 2012 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Końcówka 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przede wszystkim chciałabym utrzymać ład na czacie oraz udzielać odpowiedzi na pytania graczy w potrzebie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomoc graczą w potrzebie, karać tych co nie stosują się do regulaminu, ostrzegać tych, co dopuszczą się do mniejszych wykroczeń na serverze jak i na forum. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Aby server funkcjonował sprawnie, udzielać pomocy innym w potrzebie i żeby każdy dobrze się bawił bez problemów W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przeprowadziłabym sprawę spokojnie, bez pośpiechu aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie by ostatecznie rozstrzygnąć sprawę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tę umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Aleksandra mam rocznikowo 16 lat, pochodzę z województwa pomorskiego a dokładniej z Kaszub. Moje zainteresowania to sport, biologia, filmy detektywistyczne oraz architektura. Jestem realistką, dobrze uczę się w szkole choć często przesiaduję na komputerze. Codziennie jestem aktywna fizycznie, nie odpuszczam sobie ćwiczeń. W minecrafta zaczęłam grać od najstarszych wersji, zainteresowałam się dzięki temu architekturą. Na co dzień jestem pozytywnie nastawioną osobą z poczuciem humoru; wieczorami lubię wsłuchać się w muzykę przy filiżance kawy. Określ swoją dyspozycyjność: Właściwie jestem 24/7 dostępna na fb, nieco rzadziej na skype i sporadycznie na ts, gdyż wolę korzystać ze skypa, lecz mogę zmienić nawyki jeśli to konieczne. Umotywowanie podania: Moim zdaniem nadawałabym się na to stanowisko, ponieważ lubię pomagać innym, co można zauważyć na serwerze creative. Od razu usprawiedliwiam moją niedużą obecność na forum, ponieważ nigdy nie miałam potrzeby korzystania z niego. Jeżeli zostanę pomocnikiem, moja aktywność tutaj zwiększy się o 100% co jest niezbędnym elementem pełnienia funkcji pomocnika.