Imię: Kuba Dokładny nick w grze: TheBloodMaster Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: jakieś 3 godziny na Craftapple i ***** Data urodzenia: 29.03.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.8.9 i zacząłem grać jakiś rok temu Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 26.02.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Niewiem. Wole zostawić serwer taki jaki jest. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uciszane za pomocą /Mute i wykopywanie czyli /kick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubie ten serwer i chciałbym dołączyć do waszej ekipy :] W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Kickuje i mutuje graczy, którzy obrażają i przeklinają. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, bardzo lubię pomagać :] Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miły, sympatyczny i uwielbiam pomagać. Lubię pracować na komputerze, uczyć się i chodzić na lodowisko. Dobrze znam się na matematyce, lubię informatykę i kocham koty <3. Uwielbiam chodzić z rodzicami na basen i kocham zjeżdżalnie wodne :]. Czasami mogę się pozłościć, ale bardzo bardzo rzadko . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny w godzinach południa lub ranka. Umotywowanie podania: Bardzo kocham ten serwer i chciałbym zostać pomocnikiem :].
Niestety fakt, iż zareklamowałeś serwer, całkowicie przekreśla Twoje szanse na dołączenie do Ekipy. Gdybym przymknęła na to oko i miałabym wyrazić swoją opinię na temat Twojej kandydatury to: Grasz niecały dzień. Jest to definitywnie za mało. A gdyby konflikt nie polegał na obrażaniu się? -Aktywność na forum. -Zbyt krótki czas gry na serwerze. -Pomimo tego, że rozpocząłeś grę dzisiaj, nie dane było mi widzieć Ciebie na serwerze. -Nie pomagasz graczom. Zacznij pomagać innym, być aktywnym na serwerze i udzielać się na forum, zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network, a podanie napisz ponownie za miesiąc. @TheBloodMaster; Reklamowanie innych serwerów jest tu karalne, więc dziwne by było, gdyby administracja zachęcała nas do podawania nazw innych serwerów. W pytaniu tym bardziej chodziło o podserwery typu Survival, Creative etc.
Pytanie brzmiało: Ile godzin dziennie przebywasz w grze i na jakich SERWERACH najchętniej [hr] Wiedziałem że coś pójdzie nie tak
Mając na myśli serwer administracja ma na myśli tryb gry np. Survival, Skyblock. Grasz 1 dzień no heloł 100% NIE