MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika TheBloodMaster, 26 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheBloodMaster

TheBloodMaster Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Kuba
    Dokładny nick w grze: TheBloodMaster
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: jakieś 3 godziny na Craftapple i *****
    Data urodzenia: 29.03.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.8.9 i zacząłem grać jakiś rok temu
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 26.02.2017
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Niewiem. Wole zostawić serwer taki jaki jest.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uciszane za pomocą /Mute i wykopywanie czyli /kick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubie ten serwer i chciałbym dołączyć do waszej ekipy :]
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Kickuje i mutuje graczy, którzy obrażają i przeklinają.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, bardzo lubię pomagać :]
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miły, sympatyczny i uwielbiam pomagać. Lubię pracować na komputerze, uczyć się i chodzić na lodowisko. Dobrze znam się na matematyce, lubię informatykę i kocham koty <3. Uwielbiam chodzić z rodzicami na basen i kocham zjeżdżalnie wodne :]. Czasami mogę się pozłościć, ale bardzo bardzo rzadko ;).
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny w godzinach południa lub ranka.
    Umotywowanie podania: Bardzo kocham ten serwer i chciałbym zostać pomocnikiem :].

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Niestety fakt, iż zareklamowałeś serwer, całkowicie przekreśla Twoje szanse na dołączenie do Ekipy. Gdybym przymknęła na to oko i miałabym wyrazić swoją opinię na temat Twojej kandydatury to:
    Grasz niecały dzień. Jest to definitywnie za mało.
    A gdyby konflikt nie polegał na obrażaniu się?

-Aktywność na forum.
    -Zbyt krótki czas gry na serwerze.
    -Pomimo tego, że rozpocząłeś grę dzisiaj, nie dane było mi widzieć Ciebie na serwerze.
    -Nie pomagasz graczom.

Zacznij pomagać innym, być aktywnym na serwerze i udzielać się na forum, zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network, a podanie napisz ponownie za miesiąc.

@TheBloodMaster; Reklamowanie innych serwerów jest tu karalne, więc dziwne by było, gdyby administracja zachęcała nas do podawania nazw innych serwerów. W pytaniu tym bardziej chodziło o podserwery typu Survival, Creative etc.

3. TheBloodMaster

TheBloodMaster Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pytanie brzmiało: Ile godzin dziennie przebywasz w grze i na jakich SERWERACH najchętniej
    [hr]
    Wiedziałem że coś pójdzie nie tak :(

4. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Mając na myśli serwer administracja ma na myśli tryb gry np. Survival, Skyblock.

Grasz 1 dzień no heloł

100% NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę